Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Medicinboken, bok med eLabb
Antal sidor
704
Utgivningsdatum
2013-08-13
Upplaga
5
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
1334 g
SAB
Ve,616
ISBN
9789147108121
Medicinboken : orsak, symtom, diagnostik, behandling (bok med eLabb) (inbunden)

Medicinboken : orsak, symtom, diagnostik, behandling (bok med eLabb)

(8 röster)
Inbunden Svenska, 2013-08-13
1109
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Medicinboken, som sedan 20 år tillbaka är ett svenskt standardverk inom högskoleutbildningar, kom 2013 ut i sin femte upplaga. Revideringen är gjord i samarbete med lärare som är verksamma inom medellånga vårdutbildningar och sjuksköterskeprogrammet. Boken beskriver invärtes sjukdomar som all personal inom hälso- och sjukvården måste ha goda kunskaper om, bland annat hjärtinfarkt, stroke, diabetes och högt blodtryck. Boken har även utökats med ett kapitel om onkologi. Teoretisk och praktisk sjukdomslära integreras, och autentiska fallbeskrivningar konkretiserar mötet med patienterna. I slutet av boken förklaras medicinska termer och förkortningar. Boken är rikt illustrerad med färgbilder.

Läs mer
Med boken följer eLabbet, ett webbaserat interaktivt självstudiematerial med autentiska patientfall och kunskapsfrågor med direkt återkoppling från författarna.
Medicinboken är en lärobok för studerande på sjuksköterskeutbildningen men är lämplig också för andra medellånga vårdutbildningar. För yrkesverksamma sjuksköterskor och andra personalgrupper fungerar den också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok i det kliniskt praktiska arbetet.

Om författarna
Huvudredaktör är Nils Grefberg, doktor i medicinsk vetenskap och tidigare överläkare vid medicinkliniken, Centrallasarettet i Växjö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medicinboken : orsak, symtom, diagnostik, behandling (bok med eLabb)
  2. +
  3. Kirurgiboken : vård av patienter med kirurgiska, urologiska och ortopediska sjukdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kirurgiboken : vård av patienter med kirurgiska... av Johannes Järhult, Karsten Offenbartl, Manne Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 1984 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »