Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2012-05-31
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147108527
I motgång kliver ledaren fram (e-bok)

I motgång kliver ledaren fram (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-31
179
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det finns chefer som är goda ledare, men att vara chef innebär inte per automatik ett gott ledarskap. Är du en ledare? Visar du prov på ett gott ledarskap; ett ledarskap som andra vill följa? Eller känner du det mer som att du har en chefsroll i en verksamhet som präglas av nepotism, maktbegär eller bristande kommunikation; en verksamhet som styrs av dolda agendor?
I motgång kliver ledaren fram handlar om vikten av att verkligen vara en ledare och inte bara chef. Sverige, företag och organisation lider inte brist på chefskap, men skulle må väl av mer ledarskap.

Läs mer

Boken bygger på autentiska händelser som illustrerar bristen på ledarskap och dess konsekvenser. Boken ger också olika infallsvinklar på vad du som chef kan göra för att utveckla ditt ledarskap och därigenom föra verksamheten framåt. Det är ett ledarskap som grundar sig på självinsikt, reflektion och perspektiv. När det tar emot kan det vara frestande att ta ett steg tillbaka och vänta på att någon annan ska ta kommandot. Men det är i motgång det goda ledarskapet manifesteras. Det är i motgång den sanne ledaren kliver fram.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om I motgång kliver ledaren fram