Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2012-07-27
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147108602
Modig (e-bok)

Modig (e-bok)

Konsten att övervinna sina vardagsrädslor

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-07-27
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vi bär alla på rädslor eller orosmoment av olika slag. De sätter prägel på vår vardag, påverkar våra beslut och leder ibland till konflikter. De stressar och håller oss tillbaka i tillvaron, ibland medvetet och ibland omedvetet. En viktig nyckel till att må optimalt och förverkliga hela sin potential är därför att möta och övervinna sina rädslor och stressfaktorer. I boken Modig ger författarna mängder av handfasta tips till nytänkande och kraftfullt handlande, både privat och på arbetsplatsen.

Du får bland annat lära dig att?
identifiera de hinder som ligger i vägen för din utveckling
lära dig praktiska verktyg för att stärka din handlingskraft
ta kontrollen över dina tankar och känslor
bli bättre på att fatta kloka beslut
förbereda dig för att gå över din egen gräns
förstärka tilliten till dig själv och livet

"Äntligen en bok som gör mig uppmärksam på varför och hur jag håller mig tillbaka, men som också tar mig vid handen och leder mig på en inre spökjakt." Christel Dopping, journalist och samtalsterapeut.
Lättläst, klok och späckad med aha-upplevelser! Jag är mänsklig! Jag är modig!" Trine Grönlund, VD, ZenTV - FeelGood Television
"Medicinen mot rädsla heter mod. Den här boken gjorde mig modigare." Christer Ackerman, författare till ?Chefen och Medarbetaren? ? Årets Ledarbok.
"Författarna ger tips på hur man bryter begränsande tankemönster och självbilder och lär sig att hitta och lita på sin djupare inre kraft." Dagens Nyheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Modig