Ordförandens nya roll (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-04-04
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147108930
Ordförandens nya roll (e-bok)

Ordförandens nya roll (e-bok)

Konsten att leda en värdeskapande styrelse

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-04
299
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
I en alltmer komplex och snabbrörlig omvärld ökar kraven på ett effektivt styrelsearbete i såväl stora som små verksamheter. Förändringsberedskapen måste vara stor och styrelsen måste aktivt bidra till att skapa värde i bolaget.
I Ordförandens nya roll får du som styrelseordförande många konkreta råd och tips om hur du på bästa sätt kan utveckla styrelsearbetet för att skapa konkurrensfördelar för bolaget. Styrelsen behöver en ordförande som fungerar som en ledare för styrelseteamet och som dessutom är spindeln i nätet för en rad andra intressenter i och kring bolaget ? en kraftig förändring bort från den traditionella ordningsmannarollen.

Läs mer

Ordförandens nya roll ger med sin enkla och tydliga struktur stöd till bolagsstyrelser, framförallt onoterade bolag, som vill arbeta med värdeskapande och därmed förbättra bolagets konkurrenskraft.
Boken är indelad i tre delar:
? Styrelseordförandens förändrade roll
? En styrelseordförandes dilemman
? Styrelseordförandens roll i praktiken
Boken vänder sig förutom till styrelseordförande också till ägare, VD:ar, styrelseledamöter och andra som är involverade i styrelsearbete och i utvecklingen av framförallt onoterade bolag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »