Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Följ mig!
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2014-01-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Qbab:k,658.4,Dokaa,158.4
ISBN
9789147109333
Följ mig! : en ledarskapsresa i tiden : från antiken till aktuell spetsforskning (häftad)

Följ mig! : en ledarskapsresa i tiden : från antiken till aktuell spetsforskning

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-01-08

Slutsåld

Att vara ledare i dagens kunskaps- och tankesamhälle är något helt annat än för bara några årtionden sedan. På våra arbetsplatser förväntas allt fler ta ledningen och visa initiativförmåga. Ändå vill allt färre bli chefer.
Välutbildade och självförverkligande människor väljer dessutom om de verkligen vill följa någon som ledare. Ställning och position betyder därför allt mindre för den som vill kunna påverka andra.

Läs mer
Den här boken ger ett kulturellt, historiskt och filosofiskt perspektiv på det goda ledarskap som överlever alla trender. Den beskriver dessutom dagens spetsforskning på området och ger praktiska råd om hur du som ledare får andra att vilja följa dig.
Boken vänder sig till dig som vill utveckla ditt eget ledarskap och få andra att ta ökat ansvar i den egna verksamheten. Den vänder sig också till dig som vill utveckla din förmåga att påverka den organisation du arbetar i och själv bli en ledare.

Om författarna
Folke Hasselmark är fil. mag. i ekonomisk historia och idéhistoria och arbetar som ledarskapskonsult inom förändringsarbete och verksamhetsutveckling. Förutom chefsarbete inom offentlig och privat sektor har han drivit egna företag inom marknadsföring och försäljning. Han föreläser också om ledarskapets historia samt leder kurser i retorik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Följ mig! : en ledarskapsresa i tiden : från antiken till aktuell spetsforskning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd!
  Hasse , 21 februari 2014

  En mycket intressant och lärorik bok om ledarskap.
  Jag har läst många i den här genren och tycker den här är annorlunda och skiljer sig ifrån alla andra jag tidigare läst.
  Varför?
  Boken påvisar var strukturer i organisationer kommer ifrån rent historiskt och visar på vad som krävs av en ledare idag. Många andra böcker jag tidigare läst försöker visa på olika strategier för att bli en bra ledare men i den här boken påvisas det som vanligtvis inte nämns, vikten av integritet och mor... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner