Ekonomi för chefer (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ekonomi för chefer
Antal sidor
146
Utgivningsdatum
2013-10-09
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 153 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
657,Qbc
ISBN
9789147109425
Ekonomi för chefer (inbunden)

Ekonomi för chefer

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-10-09
399

15% rabatt med kod CM22 i kassan

Gäller endast idag 28/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Är du chef? Har du ett ekonomiskt ansvar? Ekonomi för chefer är en praktisk och lättöverskådlig bok för dig som har ett affärsekonomiskt ansvar. Den innehåller just de kunskaper och arbetsmetoder som du behöver för att kunna fatta rätt beslut i varje situation. Ekonomi för chefer ger dig en affärsmässig syn på ekonomi, konkreta råd om hur du kan förbättra ditt företags lönsamhet och praktiska verktyg som kan användas direkt. Allt på mindre än 150 sidor! Ekonomi för chefer tar upp vad som driver ett företags lönsamhet, hur man läser ekonomiska rapporter och styr företaget med rätt nyckeltal, sambanden bakom lönsamheten, kassaflödesanalys och kapitalbindning, kostnadsanalys, investeringsbeslut och budgetarbete. Denna andra upplaga är genomgående aktualiserad.

Om författarna
Mikael Carlson är civilekonom DHS, har tidigare verkat som revisor och arbetar med ekonomistyrning och ekonomiutbildningar för chefer. Har tidigare skrivit bl.a. Att arbeta med företagsanalys, 99 sätt att öka vinsten och Ekonomi för icke-ekonomer. Har dessutom varit ordförande i branschorganisationen Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.
Jonas Bernhardsson är civilekonom och arbetar med chefsutbildningar i affärsekonomi, både i Sverige och internationellt. Han är en mycket uppskattad pedagog och författare till flera böcker, bl.a. Investera som mästarna, Tradingguiden och Investerarens uppslagsbok.
Kontakta författarna på www.chefsutveckla.nu
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ekonomi för chefer
  2. +
  3. E-handel i praktiken - från strategi till affärsnytta

De som köpt den här boken har ofta också köpt E-handel i praktiken - från strategi till affär... av Hanna-Karin Grensman (häftad).

Köp båda 2 för 849 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ekonomi för chefer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oumbärlig
    Oskar, 25 augusti 2014

    Denna bok förklarar de enkla mekanismer som ekonomin i ett bolag består av. Så tydligt och glasklart att en icke-ekonom faktiskt känner sig klok. En bok att återkomma till då och då under verksamhetsåret.

Visa alla 1 recensioner