Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! NO kartläggning åk 6
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2013-09-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
295 x 210 x 5 mm
Vikt
165 g
SAB
uU
ISBN
9789147110155
Tummen upp! NO kartläggning åk 6 (häftad)

Tummen upp! NO kartläggning åk 6

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-09-06
120
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Kartlägg elevernas kunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11!
Många elever har problem med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i NO. I Tummen upp! får eleverna träna just på den här typen av uppgifter. Övningarna i boken är utformade så att de visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr 11.

Läs mer
Lgr 11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! NO övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer.
Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i biologi, fysik och kemi inför de nationella proven eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.

Om författarna
Författaren Hans Persson är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands. Hans belönades 2004 med Kunskapspriset för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning".
Hans Persson har också skrivit Nyfiken på naturvetenskap, Boken om Fysik och Kemi, Försök med Kemi, Försök med Biologi, Försök med Fysik, Försök med Matematik och Försök med NO 1-3.
Ulf Eskilsson har en gedigen lärarerfarenhet och är verksam i Ulricehamn. Han tycker om att se elever utvecklas och anser att styrdokumenten är viktiga för en likvärdig och bra skola. Ulf har skrivit läromedel i 15 år. Ulf ur ett NO-perspektiv: Han cyklar gärna i medvind, sår frön och driver upp plantor om våren, bakar bröd och börjar alltid sommaren med att göra flädersaft!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! NO kartläggning åk 6
  2. +
  3. Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6 av Hans Persson (häftad).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tummen upp! NO kartläggning åk 6. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Åk 5-6
    Linda Andersson Nawaz, 9 augusti 2017

    Boken kan mycket väl lämpa sig för en femma också. En del uppgifter är lite väl enkla för en elev i åk 6.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Tummen upp! NO kartläggning åk 6