Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! Matte kartläggning åk 4-6
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
300 x 210 x 4 mm
Vikt
111 g
SAB
Ta
ISBN
9789147110643
Tummen upp! Matte kartläggning åk 5 (häftad)

Tummen upp! Matte kartläggning åk 5

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-04-11
89
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Räkna med stöd
Tummen upp! Kartläggning visar hur väl eleverna klarar kunskapskraven i ämnet, t.ex. efter ett avslutat område i undervisningen. I seriens häften finns uppgifter för att bedöma varje kunskapskrav i läroplanen. Du bedömer eleven individuellt och resultatet blir ett bra stöd till IUP, omdömen eller betyg. I häftet finns dessutom en matris som ger en samlad översikt av hur både eleven och läraren anser att kunskapskraven i Lgr 11 är uppnådda.

Läs mer
Uppgifterna i Tummen upp! Matte kartläggning åk 6 visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på förhållande till kunskapskraven och lägst godkänd nivå för åk 6. Läraren och eleven kan utifrån resultatet fokusera och arbeta vidare med de områden som eleven bör träna mer på, och på så sätt ha möjlighet att reparera eventuella kunskapsluckor. Uppgifterna kan därför med fördel användas inför de nationella proven.
Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till uppgifterna. Längst bak i häftet finns dessutom en matris där både eleven och läraren reflekterar över elevens kunskaper för att få en samlad översikt av kunskapskraven i Lgr 11.

Om författarna
Marie Delshammar är grundskollärare i Ma/No och har arbetat som lärare i 15 år. Marie är också implementeringsansvarig på sin skola. Tillsammans med Cecilia Palm och Catarina Hansson har Marie skrivit basläromedlet Piratmatte.
Pia Eriksson är universitetsadjunkt i didaktik med inriktning matematik. Hon är Ma/NO-lärare åk 1-6 med 20 års erfarenhet från grundskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! Matte kartläggning åk 5
  2. +
  3. Tummen upp! Matte kartläggning åk 4

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! Matte kartläggning åk 4 av Marie Delshammar, Pia Eriksson, Cecilia Palm (häftad).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tummen upp! Matte kartläggning åk 5