Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Arbetsrätt
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2013-01-18
Upplaga
6
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 13 mm
Vikt
380 g
SAB
Ohab,344.01
ISBN
9789147111008
Arbetsrätt (häftad)

Arbetsrätt

(4 röster)
Häftad Svenska, 2013-01-18
328
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Arbetsrätt ger en god och högaktuell introduktion till grunderna i arbetsrätten. De områden som behandlas är bl.a. parterna på arbetsmarknaden, medbestämmande, förhandlingar och kollektivavtal. Regelverket kring anställning och anställningsskydd, omplaceringar, arbetsskyldighet, arbetsmiljö m.m. belyses.
Vidare behandlas på dessa områden EU-arbetsrättens inverkan på den svenska lagstiftningen. Ett antal instuderingsfrågor underlättar inlärningen.

Läs mer
Arbetsrätt passar som lärobok vid högskolans juridiska introduktionskurser och i andra kurser som behandlar grundläggande arbetsrätt. Ett annat användningsområde är facklig utbildning och personalutbildning för anställda som behöver grundläggande kunskaper i arbetsrätt.

Om författarna
Anderz Andersson och Örjan Edström är lärare och forskare vid Juridiska institutionen vid Umeå universitet. Lars Zanderin undervisar och forskar vid Växjö universitet samt är knuten till Rättssociologiska enheten vid Lunds universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsrätt
  2. +
  3. Förvaltningsrätt : en introduktion för professionsutbildningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förvaltningsrätt : en introduktion för professi... av Annika Staaf, Lars Zanderin (häftad).

Köp båda 2 för 557 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arbetsrätt