Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Arbetsrätt
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2013-01-18
Upplaga
6
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 13 mm
Vikt
380 g
SAB
Ohab,344.01
ISBN
9789147111008
Arbetsrätt (häftad)

Arbetsrätt

(4 röster)
Häftad Svenska, 2013-01-18
385
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Arbetsrätt ger en god och högaktuell introduktion till grunderna i arbetsrätten. De områden som behandlas är bl.a. parterna på arbetsmarknaden, medbestämmande, förhandlingar och kollektivavtal. Regelverket kring anställning och anställningsskydd, omplaceringar, arbetsskyldighet, arbetsmiljö m.m. belyses.
Vidare behandlas på dessa områden EU-arbetsrättens inverkan på den svenska lagstiftningen. Ett antal instuderingsfrågor underlättar inlärningen.

Läs mer
Arbetsrätt passar som lärobok vid högskolans juridiska introduktionskurser och i andra kurser som behandlar grundläggande arbetsrätt. Ett annat användningsområde är facklig utbildning och personalutbildning för anställda som behöver grundläggande kunskaper i arbetsrätt.

Om författarna
Anderz Andersson och Örjan Edström är lärare och forskare vid Juridiska institutionen vid Umeå universitet. Lars Zanderin undervisar och forskar vid Växjö universitet samt är knuten till Rättssociologiska enheten vid Lunds universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsrätt
  2. +
  3. Anställningsskyddslagen - Med kommentar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anställningsskyddslagen - Med kommentar av Lena Isenstam, Malin Wulkan, Martin Wästfelt (häftad).

Köp båda 2 för 700 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna