Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2016-01-28
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 18 mm
Vikt
556 g
SAB
Oead
ISBN
9789147111640
Handelsrätt : juridik som analytiskt och strategiskt verktyg (häftad)

Handelsrätt : juridik som analytiskt och strategiskt verktyg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-01-28
421
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken är speciellt framtagen för kurser som behandlar de regler och andra rättsliga förutsättningar som har betydelse för företag och företagande - kort sagt kurser i juridik för icke-jurister.

Läs mer
Boken inleder med att förklara rättsgrunderna avtal och rättsregler och fortsätter sedan med de regler som gäller förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare, företagets tillgångar och relationer till omvärlden. Det handlar således om de delar av juridiken som är särskilt viktiga för företagsverksamhet.
Studenten får lära sig att arbeta med de rättsliga förutsättningarna som ett strategiskt instrument för att undvika problem och skapa möjlighet att på bästa sätt nå de uppsatta målen.

Om författarna
Kjell Adolfsson och Johanna Norberg är verksamma vid företagsekonomiska institutionen, avdelningen för handelsrätt, Uppsala universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handelsrätt : juridik som analytiskt och strategiskt verktyg
  2. +
  3. Associationsrätten : en introduktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Associationsrätten : en introduktion av Svante Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 623 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handelsrätt : juridik som analytiskt och strategiskt verktyg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gör om, gör rätt.
    Uppsalastudent, 2 maj 2016

    Vill du sitta timme efter timme och läsa oklar och opedagogisk mängdtext? Vill du bli frustrerad, arg och uppgiven för hur jobbig en bok kan vara att läsa? Då har du hittat boken för dig. Med en osedvanlig brist på bra förklaringar och uppdelningar i boken, gör detta verk någon som aldrig läst juridik innan till... ja, en som inte förstår sig på detta område märkbart bättre efteråt heller. Det enda du kommer längta till när du försöker lära dig handelsrätten och dess spännande värld med denna... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Handelsrätt : juridik som analytiskt och ...