Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2017-01-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 15 mm
Vikt
761 g
SAB
Em.01
ISBN
9789147111732
Formulera : bild och projekt i förskolan (häftad)

Formulera : bild och projekt i förskolan

(12 röster)
Häftad Svenska, 2017-01-03
338
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är en bok om bild, vardag och projekt i förskolan. Boken Formulera bygger på ett utforskande arbetssätt där barnens tankar och intresse blir utgångspunkten i projekten som på ett organiskt sätt slingrar sig fram. Vi får följa med in i verkstaden och möta ett myller av idéer och uttrycksformer som samspelar med läroplanens kunskapsområden.

Läs mer
Författaren beskriver arbetet med både yngre och äldre barn och deras gestaltande arbete med teckning, måleri och lera. Barnens bildarbete skildras i projektarbeten som kännetecknas av tvärvetenskaplighet och poetiskt tänkande. Boken innehåller också konkreta kunskaper om färg, olika tekniker, materialval och arbete med bild tillsammans med metodiska överväganden.
Den här inspirerande och bildrika boken vänder sig både till yrkesverksamma i förskolan och till blivande förskollärare och fritidspedagoger.

Om författarna
Karin Furness är bildlärare och konstnär och har arbetat med konstnärlig och pedagogisk handledning inom förskolan sedan 1986. Hon arbetar också med bildkurser för pedagoger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Formulera : bild och projekt i förskolan
  2. +
  3. Bild, konst och medier för yngre barn - - kulturella redskap och pedagogiska perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bild, konst och medier för yngre barn - - kultu... av Marie Bendroth Karlsson, Tarja Karlsson Häikiö (häftad).

Köp båda 2 för 609 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »