Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2015-08-20
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
535 g
SAB
Oaa
ISBN
9789147111923
Socialpsykologi : teorier och tillämpning (häftad)

Socialpsykologi : teorier och tillämpning

Häftad Svenska, 2015-08-20
374
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken ger en översiktlig bild av ett antal forskningsområden och teorier inom socialpsykologi. Syftet är att förmedla en grundläggande introduktion till socialpsykologin som ämne och hur man kan använda sig av de lärdomar som ämnet rymmer.

Läs mer
Boken inleds med ett avsnitt om vad ett socialpsykologiskt synsätt står för. Sedan följer en genomgång av olika socialpsykologiska forskningsområden, bland annat identitet, social påverkan, attityder, kommunikation, hjälpande beteende, makt, konflikter och nära relationer. Här får läsaren vägledning för handling i olika konkreta sociala situationer i mötet med andra människor.
Boken kan användas tillsammans med Socialpsykologi - bakgrund och utveckling, som mer ingående beskriver hur socialpsykologin har utvecklats under de senaste 120 åren, och som presenterar alla de viktiga teoretiker och forskare som bidragit till att forma dagens socialpsykologi.

Om författarna
Björn Nilsson är lektor i socialpsykologi och har skrivit ett drygt tjugotal böcker - förutom fem andra verk om socialpsykologi även om kommunikation, utveckling, grupper och ledarskap. Han är för närvarande internationellt verksam i Europa, Asien och Amerika med olika utbildningar som har socialpsykologi som grund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Socialpsykologi : teorier och tillämpning
  2. +
  3. Kommunikation : samspel mellan människor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kommunikation : samspel mellan människor av Björn Nilsson, Anna-Karin Waldemarson (häftad).

Köp båda 2 för 684 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Socialpsykologi : teorier och tillämpning