Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2016-02-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
272 g
SAB
Eu
ISBN
9789147111947
Specialpedagogik - i, om, för och med praktiken (häftad)

Specialpedagogik - i, om, för och med praktiken

Häftad Svenska, 2016-02-08
354
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Boken består av texter av flera författare med olika infallsvinklar på specialpedagogisk praktik. De beskriver och exemplifierar identifiering av svårigheter, samverkan mellan skolans olika stödinsatser samt hanteringen av specialpedagogiska dilemman.
Forskningen i och om specialpedagogik som presenteras och diskuteras i boken är relevant för praktiker i pedagogisk verksamhet. Närheten till praktiken har förstärkts genom samverkan med specialpedagogiskt verksamma lärare på fältet.
Boken vänder sig till studenter som läser specialpedagogiska kurser inom lärarprogrammen och till studenter som läser till speciallärare eller specialpedagog. Den riktar sig också till verksamma förskollärare och lärare inom olika skolformer och åldersgrupper samt till en skolintresserad allmänhet. Om författarna

Författarna har egen erfarenhet av specialpedagogisk verksamhet och bedriver forskning med relevans för det specialpedagogiska kunskapsområdet. De är också verksamma som lärare inom högre utbildning och i specialpedagogiskt inriktade program och kurser vid Linköpings universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Specialpedagogik - i, om, för och med praktiken
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 573 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »