Bokslutet från början : fakta- och övningsbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2016-01-27
Upplaga
11
Förlag
Liber
Dimensioner
300 x 215 x 20 mm
Vikt
850 g
SAB
Qbc
ISBN
9789147112333
Bokslutet från början : fakta- och övningsbok (häftad)

Bokslutet från början : fakta- och övningsbok

(14 röster)
Häftad Svenska, 2016-01-27
395
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Bokslutet från början är en kombinerad fakta- och övningsbok som är en direkt fortsättning på grundboken i bokföring, Bokföring från början. Bokslutet från början - lösningar ger lösningar på övningar i Fakta- och övningsboken.

Läs mer
I denna bok fördjupas kunskaperna. Steg för steg behandlas de olika områden man måste behärska för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning i enlighet med årsredovisningslagens krav. För varje moment finns ett stort antal övningar.
Bokslutet från början är speciellt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, Yh-utbildningar, Komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare den klara pedagogiska linjen är den även utmärkt för självstudier. Målet är att läsarna ska lära sig göra bokslut och årsredovisning för ett mindre företag eller kunna assistera i detta arbete i en större rörelse. Till boken finns separat facit med fullständiga lösningar.
Som studerande får du utan kostnad tillgång till Visma Administration 500.

Om författarna
Rolf Johansson och Christer Johansson har långvarig erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna. Niklas Sandell är verksam som universitetslektor vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokslutet från början : fakta- och övningsbok
  2. +
  3. Bokslutet från början : lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokslutet från början : lösningar av Rolf Johansson, Christer Johansson, Niklas Sandell (häftad).

Köp båda 2 för 648 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bokslutet från början : fakta- och övning...