Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
172 g
SAB
Qbceg,Qbcem
ISBN
9789147112340
Hållbarhetsredovisning : grunder, praktik och funktion (häftad)

Hållbarhetsredovisning : grunder, praktik och funktion

Häftad Svenska, 2015-08-06
329
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nästan alla större företag hållbarhetsredovisar. Det betyder att de redovisar sin ekonomiska, sociala och miljömässiga påverkan. Den här boken ger en introduktion till hållbarhetsredovisning.

Läs mer
Kraven från omvärlden ökar. Företagen förutsätts visa på vilket sätt de tar ansvar och hur deras verksamheter påverkar omgivningen. Trots detta är det många som inte känner till vad hållbarhetsredovisning är och hur den används.
Boken hjälper dig att förstå bakgrunden till hållbarhetsredovisning, hur man upprättar en hållbarhetsredovisning och vilken funktion den fyller. Boken tar även upp det aktuella området integrerad rapportering.
Den tredje upplagan innehåller bland annat ny lagstiftning om obligatorisk hållbarhetsinformation och tar upp utvecklingen och införandet av GRI Standards.

Om författarna
Magnus Frostenson är docent och universitetslektor i företagsekonomi på Handelshögskolan vid Örebro universitet. Han har publicerat ett flertal artiklar, bokkapitel och rapporter inom ämnet företagsetik, samt inte minst boken Att förstå företagsetik.
Sven Helin är docent och universitetslektor i företagsekonomi på Handelshögskolan vid Örebro universitet. Han har tidigare arbetat som controller och revisor. Sven undervisar framför allt i redovisning och hållbart företagande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbarhetsredovisning : grunder, praktik och funktion
  2. +
  3. Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en sna... av Ebba Lindsö (inbunden).

Köp båda 2 för 570 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hållbarhetsredovisning : grunder, praktik...