Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2016-08-18
Upplaga
14
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
492 g
SAB
Ohf
ISBN
9789147112500
Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning (häftad)

Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-08-18
399
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Alla som i sitt arbete eller i samband med sina studier kommer i kontakt med socialtjänstfrågor behöver aktuell kunskap. Den här boken vänder sig till studenter och lärare vid universitet och högskolor inom juridiska utbildningar, vård- och omsorgsutbildningar, socionomutbildningen och andra kurser inom socialt arbete och socialpedagogik, liksom utbildningar på folkhögskolor och yrkeshögskolor. Den kan även användas av förtroendevalda och yrkesverksamma som behöver uppdaterad kunskap kring socialtjänstfrågor.

Läs mer
Boken bygger på de grundläggande värderingar och begrepp som socialtjänstlagstiftningen vilar på. Vidare finns både bakgrund och kommentarer till lagarna inom socialtjänstens område och de övriga lagar och förordningar som ansluter till dessa.
Denna klassiker föreligger nu i sin 14:e upplaga och är grundligt reviderad av Monica Larsson, jurist och universitetslektor i socialt arbete. Den nya upplagan beaktar de ändringar och tillägg som har skett i den sociala lagstiftningen fram till mars 2016.

Om författarna
Författare till boken är Monica Larsson, jurist och universitetslektor i socialt arbete, och framlidne lagbyråchefen och chefsjuristen vid socialstyrelsen, Gunnar Fahlberg. Även Nils Magnusson, tidigare chef för Socialstyrelsens socialtjänstavdelning, har medverkat i tidigare upplagor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning
  2. +
  3. Prövning av migrationsärenden  : BEVIS 8

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prövning av migrationsärenden : BEVIS 8 av Simon Andersson, Christian Diesen, Annika Lagerqvist Veloz Roca, Madelaine Seidlitz, Alexandra Wilton Wahren (häftad).

Köp båda 2 för 1058 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna