Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2016-01-14
Upplaga
20
Förlag
Liber
Dimensioner
265 x 194 x 20 mm
Vikt
860 g
SAB
Qbc
ISBN
9789147112586
Den nya affärsredovisningen (häftad)

Den nya affärsredovisningen

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-01-14
469
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det här är är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg. Den vägleder studenten genom hela lärprocessen.

Läs mer
Serien består av en faktabok, en övningsbok och en lösningsbok. Böckerna säljs separat. Det pedagogiska upplägget med faktarutor, figurer, verklighetsanknutna fallstudier och övningsuppgifter underlättar inlärningen och hjälper studenten att greppa redovisningen på djupet. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.
Nyheter i den 21:a upplagan
Utveckling av styr- och regelverk i redovisningsvärlden
Utöver uppdatering på grund av nyheter i ÅRL och ABL har redovisningsåtaganden utökats på en hel del andra områden. Den nya upplagan fördjupar sig i frågeställningar som berör bolagsstyrning och revision. Även lagen om hållbarhetsrapportering behandlas.
Anpassning utifrån ökat behov av ekonomisk analys: fördjupning av nyckeltal och kassaflödesanalys
Avsnittet om nyckeltal och kassaflödesanalyser har utökats med resonemang om finansiella samband, hävstång och kassaflödesanalyser. Nya och flera exempel gör det lättare för studenterna att tillämpa kunskaper inom området.

Om författarna
Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.
Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Stockholms universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå.
Gustav Johed är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den nya affärsredovisningen
  2. +
  3. Den nya ekonomistyrningen, bok med eLabb

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nya ekonomistyrningen, bok med eLabb av Christian Ax, Christer Johansson, Håkan Kullvén (häftad).

Köp båda 2 för 1041 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den nya affärsredovisningen