Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2017-12-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
238 x 170 x 12 mm
Vikt
437 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789147112623
Organisering och digitalisering : att skapa värde i det 21:a århundradet (häftad)

Organisering och digitalisering : att skapa värde i det 21:a århundradet

Häftad Svenska, 2017-12-06
510
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Digitaliseringen gör att förändringar sker allt snabbare. Förändringarna innebär stora möjligheter men lika stora risker. För att kunna utnyttja möjligheterna måste vi anpassa oss. Och vi måste göra det medvetet.

Läs mer
Förändringarna ger organisationer bättre förutsättningar än någonsin för att lyckas, men för att lyckas behöver man förstå och utnyttja dem. Vissa klarar det, andra inte. Att digitalisera framgångsrikt är inte enkelt.
Den här boken visar hur organisationer skapar värde i en digitaliserad verklighet. Boken går igenom digitalisering med utgångspunkt i vad en organisation egentligen är och vad den behöver. Den spänner över mål, affärsmodeller, strategier, organisering, beslut och projekt. Tyngdpunkten ligger på hur man strukturerar för att få effektivare beslutshantering och mer framgångsrika projektgenomföranden. Eftersom beslut och project är grundpelare för att kunna använda digitaliseringen.
Boken lämpar sig särskilt väl för kurser i företagsekonomi, industriell ekonomi och data- och systemvetenskap. Men den vänder sig till alla som vill förstå hur organisationer ska hantera och dra nytta av digitaliseringen.

Om författarna
Författarna har under många år arbetat som forskare, universitetslärare och konsulter inom olika aspekter av verksamhetsutveckling och förändringsarbete inom mängder av områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Organisering och digitalisering : att skapa värde i det 21:a århundradet
  2. +
  3. "Det anstår mig icke att göra mig mindre än jag är" och andra citat av kvinnor

De som köpt den här boken har ofta också köpt "Det anstår mig icke att göra mig mindre än jag... av Flera Författare, Annika Persson (kartonnage).

Köp båda 2 för 689 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »