Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
627
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
255 x 175 x 25 mm
Vikt
1329 g
SAB
Vh
ISBN
9789147112968
Pediatrik (inbunden)

Pediatrik

Inbunden Svenska, 2017-11-15
899
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Pediatrik är en barnmedicinsk lärobok som framför allt är avsedd att användas inom utbildningen av läkare. Den täcker in alla områden inom barnmedicinen och kan med fördel även användas av övrig personal inom barnsjukvården.

Läs mer
Detta är den andra upplagan av Pediatrik. Den beskriver barnets normala utveckling, barn- och ungdomsårens sjukdomar liksom diagnostiska hjälpmedel och behandlingsprinciper. Förutom att samtliga kapitel har uppdaterats har den nya upplagan utökats med ett nytt kapitel om akut pediatrik. Det har dessutom tillkommit nya foton och illustrationer samt tabeller och faktarutor med sammanfattande information.

Om författarna
Christian Moëll är universitetslektor i pediatrik vid Lunds universitet och överläkare vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Jan Gustafsson är professor i pediatrik vid Uppsala universitet och överläkare vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pediatrik
  2. +
  3. Problemorienterad gynekologi och obstetrik (bok med eLabb)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Problemorienterad gynekologi och obstetrik (bok... av Marie Bixo, Torbjörn Bäckström (inbunden).

Köp båda 2 för 1798 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Pediatrik