Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
627
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
255 x 175 x 25 mm
Vikt
1329 g
SAB
Vh
ISBN
9789147112968
Pediatrik (inbunden)

Pediatrik

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-11-15
899
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Pediatrik är en barnmedicinsk lärobok som framför allt är avsedd att användas inom utbildningen av läkare. Den täcker in alla områden inom barnmedicinen och kan med fördel även användas av övrig personal inom barnsjukvården.

Läs mer
Detta är den andra upplagan av Pediatrik. Den beskriver barnets normala utveckling, barn- och ungdomsårens sjukdomar liksom diagnostiska hjälpmedel och behandlingsprinciper. Förutom att samtliga kapitel har uppdaterats har den nya upplagan utökats med ett nytt kapitel om akut pediatrik. Det har dessutom tillkommit nya foton och illustrationer samt tabeller och faktarutor med sammanfattande information.

Om författarna
Christian Moëll är universitetslektor i pediatrik vid Lunds universitet och överläkare vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Jan Gustafsson är professor i pediatrik vid Uppsala universitet och överläkare vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pediatrik
  2. +
  3. Barnmedicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barnmedicin av Katarina Hanséus, Hugo Lagercrantz, Tor Lindberg (inbunden).

Köp båda 2 för 2046 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pediatrik. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra!
    Lisette , 2 oktober 2019

    Kort och informativ text, saknar dock lite mer avancerad patofysiologi under sjukdomarna. I helhet lättläst och förstålig. Bra komplement till sjuksköterskeutbildningen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Pediatrik