Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
681
Utgivningsdatum
2017-09-19
Upplaga
9
Förlag
Liber
Dimensioner
247 x 175 x 37 mm
Vikt
1433 g
SAB
Vf
ISBN
9789147112982
Kirurgi (inbunden)

Kirurgi

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2017-09-19
940
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kirurgi är ett komplett och skräddarsytt läromedel vars innehåll är anpassat till de svenska kursmålen i kirurgi. Dess pedagogiska upplägg, sammanfattningar i faktarutor och detaljerade illustrationer gör det lätt för läsaren att ta till sig kirurgiska kunskaper.

Läs mer
I denna nionde upplaga har all text reviderats och anpassats till rådande utrednings- och behandlingsprinciper. Kapitlet om chock är helt omskrivet av en ny författare. Genom förändringar i olika upplagor har Kirurgi successivt anpassats till målgruppen. Tidigare delar som varit alltför specialiserade har tagits bort och nytt innehåll, bland annat barnkirurgi och sarkom, har tillförts.
Kirurgi är sedan mer än 30 år en av grundstenarna i utbildningen av läkare. Boken är också ett värdefullt referensverk för läkare och annan vårdpersonal som kommer i kontakt med patienter med kirurgiska sjukdomar. Boken är skriven av Sveriges ledande läkare och forskare, samtliga specialister och verksamma inom sina respektive områden.

Om författarna
Bertil Hamberger är professor emeritus i kirurgi och verksam vid Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm. Ulf Haglund är professor emeritus i kirurgi och verksam vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kirurgi
  2. +
  3. Internmedicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Internmedicin av Ulf Dahlström, Stergios Kechagias, Leif Stenke (inbunden).

Köp båda 2 för 2081 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »