Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-04-28
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Ånestrand, Sara (form)
Dimensioner
208 x 147 x 8 mm
Vikt
215 g
SAB
Vpg
ISBN
9789147113309
Vård och omsorg om personer med funktionsnedsättningar (häftad)

Vård och omsorg om personer med funktionsnedsättningar

Häftad Svenska, 2017-04-28
234
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I den här boken får du genom samlad aktuell forskning en unik översikt av och fördjupad kunskap om personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga.

Läs mer
Personer med funktionsnedsättningar är en grupp med stort vård- och omsorgsbehov som det ofta är anhöriga som tillgodoser. Forskning visar att många som arbetar inom vården saknar kunskap om och erfarenhet av att bemöta personer med funktionsnedsättningar, vilket bidrar till att dessa personer riskerar att få mindre vård och färre avancerade behandlingar än övriga befolkningen.
Vård och omsorg om personer med funktionsnedsättningar fungerar som underlag för förståelsen för och bemötandet av personer med funktionsnedsättningar och anhöriga i kontakt med vård och omsorg. I kapitlen finns fallbeskrivningar och diskussionsfrågor som är tänkta att tjäna som tankeväckare för dig som läsare eller som diskussionsunderlag i grupp på exempelvis vårdutbildningar.

Om författarna
Författaren Ulrika Hallberg är socionom, filosofie doktor och docent i folkhälsovetenskap. Hon har de senaste 25 åren forskat om personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vård och omsorg om personer med funktionsnedsättningar
  2. +
  3. Omsorgsboken : möjligheter och svårighetervid intellektuell funktionsnedsättning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omsorgsboken : möjligheter och svårighetervid i... av Lena Söderman, Mårten Nordlund (häftad).

Köp båda 2 för 682 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Hallberg