Logistik : grunder och möjligheter (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
404
Utgivningsdatum
2018-06-25
Upplaga
5
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 175 x 25 mm
Vikt
687 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789147113538
Logistik : grunder och möjligheter (häftad)

Logistik : grunder och möjligheter

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-06-25
609
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Logistik : grunder och möjligheter Kan levereras innan julafton
"Det gäller att tillvarata operativa resurser om strategiska mål ska nås!" Kompetens inom logistik får en allt större konkurrensmässig och strategisk betydelse. I dag kan logistiken vara den faktor som profilerar en produkt, eller som till och med avgör om en produkt säljs eller inte. Logistiken har i sig blivit ett konkurrensmedel - vi ser det exempelvis i den snabbt expanderande e-handeln.

Den allt snabbare förändringstakten är motivet till bokens femte upplaga. Logistiken måste ständigt anpassas och utvecklas med hänsyn till de förändringar som sker i omvärlden. I dag har exempelvis logistiken stor betydelse för den cirkulära ekonomin, som drivs av viljan att minska klimatpåverkan.

Boken sträcker sig som tidigare längs ett tänkt fysiskt flöde från leverantör till slutlig förbrukare, där den managementmässiga logistiken har prioriterats framför den tekniska. Förutom omarbetningar och uppdateringar har bokens femte upplaga fått ett tillägg i form av ett verklighetsbaserat case, samt ett antal övningsuppgifter. Boken vänder sig till både teoretiker och praktiker. Den är i första hand avsedd att användas för utbildning i logistik, såväl på universitets- och högskolenivå som på företag. Den är också avsedd att fungera som en källa till inspiration för företag som ser ett behov av att utveckla sin logistiska verksamhet.

Till den femte upplagan finns också ett lärarmaterial i form av en PowerPoint-presentation med bokens bilder - kontakta Libers kundservice.

Om författaren
Nils G Storhagen är docent i logistik med inriktning mot Logistics Management, tidigare verksam vid Lunds universitet och Tekniska högskolan vid Linköpings universitet. Nils har lång erfarenhet av konsultarbete inom logistik, Supply Chain Management och verksamhetsutveckling inom industri, handel och offentlig sektor. Nils arbetar också som företagsintern utbildare och uppskattad föredragshållare, samt har skrivit ett antal böcker inom området. Den nuvarande verksamheten, med akademi i kombination med praktisk tillämpning, är grunden för bokens väl förankrade och lättillgängliga framställning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistik : grunder och möjligheter
  2. +
  3. Kvalitet i alla led -

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvalitet i alla led - av Bo Bergman, Bengt Klefsjö (häftad).

Köp båda 2 för 978 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Logistik : grunder och möjligheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken har flera felaktigt skrivna ord och meningar
    Lars Träff, 12 september 2019

    Ord fel skrivna. Ett stort huller och buller av missvisande och ej konkreta uppgifter som säger emot sig själva. Boken är extremt dålig och bör ej användas för studier

Visa alla 1 recensioner