Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2017-09-27
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
351 g
SAB
Veah
ISBN
9789147113620
Akut radiologi (häftad)

Akut radiologi

Häftad Svenska, 2017-09-27
435
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Akut radiologi beskriver radiologins roll och möjligheter i vårdkedjan för patienter som söker för akut medicinisk sjukdom eller skada. Texten är anpassad till nordiska förhållanden och täcker de vanligaste akuta tillstånd som kräver avbildning eller intervention.

Läs mer
Boken är indelad i fem delar. Den första handlar om traumatiska tillstånd, den andra om icke-traumatiska tillstånd. De följande behandlar pediatriska akuta tillstånd samt radiologiska undersökningar av intensivvårdspatienter. Slutligen beskrivs radiologiska interventioner och indikationer.

Om författarna
Under redaktion av;
Seppo K. Koskinen, professor och överläkare i bild- och funktionsmedicin vid Karolinska Institutet och Karolinska universitetssjukhuset. Han har en klinisk bakgrund inom sarkom-, trauma- och muskuloskeletal radiologi samt har en omfattande verksamhet inom forskning relaterad till extremitetsskador och multitrauma.
Roberto Blanco Sequeiros, verksamhetschef och professor i Egentliga Finlands Avbildningscentral vid Åbo universitetscentralsjukhus. Han har en klinisk bakgrund inom interventionell och muskuloskeletal radiologi samt har en omfattande verksamhet inom forskning relaterad till cancer och magnetisk resonanstomografi.
Som författare har tolv specialister deltagit, samtliga med stor erfarenhet av klinisk verksamhet inom sina respektive områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akut radiologi
  2. +
  3. Akutmedicin - Handbok i Akutserien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akutmedicin - Handbok i Akutserien av Lars Lind, Thomas Olsson, Urban Säfwenberg (häftad).

Köp båda 2 för 783 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »