Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Akut kirurgi
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2014-09-08
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 160 x 10 mm
Vikt
389 g
SAB
Vf
ISBN
9789147114245
Akut kirurgi (häftad)

Akut kirurgi

(5 röster)
Häftad Svenska, 2014-09-08
398
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Akut kirurgi beskriver handläggningen av patienter som söker för akut kirurgisk sjukdom eller skada. För varje tillstånd får läsaren snabbt överblick över orsaker, anamnes, kliniska fynd, diagnostik, utredning och akuta behandlingsåtgärder. Här ges också information om vilken utredning och behandling som normalt följer när patienten har lämnat akutmottagningen. Boken tar också upp vanliga röntgen- och endoskopiundersökningar samt smärtbehandling.

Läs mer
Akut kirurgi fungerar med sin enhetliga och detaljerade struktur utmärkt som praktisk handbok att ha i rockfickan för läkare, sjuksköterskor och medicinstuderande på den kirurgiska akutmottagningen.
I denna reviderade upplaga har alla kapitel uppdaterats med avseende på diagnostik och behandling av akuta kirurgiska sjukdomstillstånd, vilka antibiotika som används och vilka radiologiska metoder som utnyttjas.

Om författarna
Johannes Järhult var tidigare professor i kirurgi vid Linköpings universitet och överläkare vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Miden Melle-Hannah är ST-läkare vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akut kirurgi
  2. +
  3. Akut ortopedi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akut ortopedi av Lena Hultman, Johannes Järhult (häftad).

Köp båda 2 för 811 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Akut kirurgi