Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Första hjälpen på väg
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2013-07-22
Upplaga
6
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
113 g
ISBN
9789147114412
Första hjälpen på väg - Wire-o-bunden handbok

Första hjälpen på väg - Wire-o-bunden handbok

Spiral Svenska, 2013-07-22
183
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Din hjälp behövs! Den hjälp en skadad person får under de första minuterna efter en olycka kan göra skillnad på liv och död. Det tar mellan tio minuter upp till en timme innan ambulansen anländer. I värsta fall kan det då vara för sent med livräddande insatser.

Läs mer
I handboken Första hjälpen på väg får du tydliga och pedagogiska anvisningar om vad du ska göra om du är först på en olycksplats. En kurs i Första hjälpen och denna handbok ökar dina möjligheter att agera på rätt sätt vid en olycka. Boken ger ett gott stöd för minnet vid en akut situation. Första hjälpen på väg vänder sig till yrkesförare, vägarbetare och till alla trafikanter. Klara riktlinjer ger den kompetens, trygghet och säkerhet som behövs för att agera vid en olycksplats. Våga hjälpa till!

Om författarna
Elsie Setterberg har lång erfarenhet av olika slags vårdutbildningar. Hon har skrivit ett flertal läromedel för vårdutbildningar samt handböcker i första hjälpen. Boken är framtagen i samråd med Mats Kumblad, Brandkåren Attunda, Maritha Nordlindh, Åhuskompetens AB och Urban Westergren Första Hjälpen Konsulten AB. Boken är granskad av Catharina Egnell, utbildningsansvarig på Första Hjälpen Konsulten AB.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Första hjälpen på väg - Wire-o-bunden handbok
  2. +
  3. Medicin 1 och 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medicin 1 och 2 av Elsie Setterberg (inbunden).

Köp båda 2 för 745 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Elsie Setterberg

  • Medicin 1 och 2

    Elsie Setterberg

    Ny medicinbok för GY 2011! Går igenom allt för kurserna i Medicin 1 och Medicin 2 - innehåller även fallbeskrivningar - instuderings- och arbetsuppgifter Läs mer En heltäckande bok för bägge kurserna i Medicin! Medicin 1 och 2 ger grundläggande ku...

Bloggat om Första hjälpen på väg - Wire-o-bunden han...