Redovisning ur ett juridiskt perspektiv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Redovisning ur ett juridiskt perspektiv
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2015-01-20
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
250 x 170 x 10 mm
Vikt
337 g
SAB
Oeada-c
ISBN
9789147114795
Redovisning ur ett juridiskt perspektiv (häftad)

Redovisning ur ett juridiskt perspektiv

Häftad,  Svenska, 2015-01-20
429
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Redovisning ur ett juridiskt perspektiv Kan levereras innan julafton
Boken beskriver redovisning på ett överskådligt och pedagogiskt sätt - anpassad till de sammanhang jurister kommer att verka i. Boken ger god insikt i gällande regler och ökar förståelsen för informationen i till exempel en årsredovisning.

Genom boken lär sig juriststudenten att skilja på och förstå sambandet mellan balans- och resultaträkningarnas poster, intäkter och kostnader samt lär sig att göra enklare kalkyler och bedömningar. Boken visar också hur man kan tillämpa grundläggande regler och principer för löpande bokföring av enklare affärshändelser.

Boken riktar sig framför allt till juridikstuderande och är anpassad till kursmål på juristprogrammet. Den kan också användas av yrkesverksamma jurister som vill förbättra sina kunskaper i redovisning.

Om författarna
Eva Törning är redovisningsspecialist på Grant Thornton där hon har huvudansvar för kvalificerade redovisningsfrågor. Hon arbetar också med redovisningsfrågor bland annat inom Grant Thornton International, FAR:s Policygrupp för redovisning och IFRS for SMEs Implementation Group. Maria Albanson är chefsjurist på Veolia Transport, ett av Sveriges största persontransportföretag. Hon har tidigare varit verksam som advokat med specialkompetens inom kommersiell avtalsrätt och tvistelösning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Redovisning ur ett juridiskt perspektiv
  2. +
  3. Immaterialrätt och otillbörlig konkurrens : upphovsrätt - patent - mönster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Immaterialrätt och otillbörlig konkurrens : upp... av Ulf Bernitz, Per Jonas Nordell, Jan Rosén, Claes Sandgren (häftad).

Köp båda 2 för 1037 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna