Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2015-06-17
Upplaga
3
Förlag
Liber
Översättare
Ann Lagerhammar
Dimensioner
210 x 150 x 14 mm
Vikt
300 g
SAB
Bi
ISBN
9789147116898
Vägen till ja : en nyckel till framgångsrika förhandlingar (häftad)

Vägen till ja : en nyckel till framgångsrika förhandlingar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-06-17
407
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Lär dig hemligheten bakom framgångsrika förhandlingar!
Förhandling är en ofrånkomlig del av vardagen, både privat och i arbetslivet. Vi har därför alla glädje av att bli bättre förhandlare.
Vägen till Ja ger en beprövad steg för steg-metod för att uppnå ömsesidigt tillfredställande överenskommelser i varje typ av förhandling. Metoden, som kallas principstyrd förhandling, har utvecklats inom ramen för Harvard Negotiation Project, ett samarbete mellan forskare på Harvard University, MIT och Tufts University.

Läs mer
Sedan Vägen till Ja ursprungligen gavs ut för mer än 30 år sedan har den hjälpt miljontals människor att förhandla på ett bättre sätt. Boken är en modern klassiker och en av de mest populära managementböckerna någonsin. I denna nya upplaga har innehållet aktualiserats samt kompletterats med nya exempel och idéer.
Sagt om boken
"Ingen annan bok har fått sådant genomslag på sättet att förhandla (som DENNA BOK)"
NATIONAL INSTITUTE FOR DISPUTE RESOLUTION FORUM
"Vägen till Ja är kraftfull, skarp, övertygande. Inte en massa tricks utan ett helhetsgrepp. Kanske den mest användbara boken du kommer att läsa!"
ELLIOT RICHARDSON

Om författarna
Författarna har alla varit verksamma vid Harvard Law School och grundade tillsammans Harvard Negotiation Project (1979). De har skrivit flera andra böcker samt verkat som experter inom bland annat konfliktlösning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen till ja : en nyckel till framgångsrika förhandlingar
  2. +
  3. Dialogen : och konsten att tänka tillsammans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dialogen : och konsten att tänka tillsammans av William Isaacs (inbunden).

Köp båda 2 för 689 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägen till ja : en nyckel till framgångsrika förhandlingar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den första boken man bör läsa i ämnet.
    llehs, 25 augusti 2019

    Läste den som kurslitteratur. Jättebra grund att stå på för fortsatt fördjupning om man är intresserad av bättre förhandlingar. Haft stor nytta av det jag lärde mig även om tiden sällan finns för att förbereda sig tillräckligt bra i god tid innan ett möte.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna