Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
49 sätt att öka vinsten
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-10-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 134 x 8 mm
Vikt
160 g
SAB
Qafba
ISBN
9789147116928

Driva eget : 49 sätt att öka vinsten

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-10-01

Slutsåld

Alla företag kan öka sin lönsamhet. Det är något som Mikael Carlson konstaterat efter att i över 30 år ha arbetat som konsult och rådgivare åt de flesta typer av företag - stora som små. I denna bok delar han med sig av sina erfarenheter i 49 metoder. Boken är en av flera i en serie handböcker för företagare, som är ett samarbete mellan Liber och tidskriften Driva Eget.

Läs mer
De 49 metoderna är praktiskt inriktade och kan därför tillämpas i en mängd olika situationer, oavsett om man funderar på att starta eget eller redan är i full gång med sitt företag. Den gemensamma nämnaren är att den verksamhet man valt kan göras mer lönsam på många olika sätt.
Missa inte de övriga handböckerna i serien Driva Eget. Redan nu finns dessa titlar:
- "92 sätt att sänka skatten" av Anders Andersson
- "22 sätt att sälja bättre" av Ulla-Lisa Thordén
Under 2015 kommer ytterligare titlar i serien.
Alla böckerna i serien Driva Eget har ett konkret och direkt användbart innehåll - så att man snabbt kan ta till sig de råd som passar den egna verksamheten. Lönsam läsning för företagare men också för ledningsgrupper samt för alla som på något sätt arbetar med små och medelstora företag, som exempelvis styrelseledamot, revisor, konsult eller rådgivare på bank.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Driva eget : 49 sätt att öka vinsten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok om lönsamhet
    Martin , 19 januari 2015

    Lättläst bok som ger enkla och generella tips med förklaringar om hur det går att öka vinsten och lönsamheten i ett företag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Carlson