Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jobba smartare med karriären
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2015-02-11
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Aspenstrand, Josefine (form)
Illustratör/Fotograf
Josefine Aspenstrand
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
445 g
SAB
Q
ISBN
9789147116997
What's in it for We? : inköp, outsourcing och strategiska partnerskap med Vested (inbunden)

What's in it for We? : inköp, outsourcing och strategiska partnerskap med Vested

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2015-02-11
311
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I den här boken introduceras Vested, en modell för att ingå framgångsrika kommersiella partnerskap som vilar frågan What"s In It For We? Vested är tillämplig för både privata och offentliga aktörer och grundar sig på forskning om hur företag som McDonald's, Procter & Gamble och Microsoft har lyckats uppnå fantastiska kombinationer av innovation, högre kvalitet, goda leverantörsmarginaler och sänkta kostnader tillsammans med sina leverantörer.

Läs mer
Konkurrenskraft förutsätter i allt högre grad effektivt samarbete med leverantörer, kunder och andra intressenter. Outsourcing och strategiska partnerskap får ständigt ökad betydelse. Innovation har blivit en nödvändighet. Trots detta utgår många från traditionella affärs- och kontraktsmodeller i sina kommersiella relationer, vilka motverkar det samarbete som krävs för framgång. Vested erbjuder det alternativ som behövs.
Vested är universellt tillämplig inom alla områden för inköp, upphandling och outsourcing, exempelvis logistik, IT, facilities management och entreprenad- och infrastrukturprojekt. I boken beskrivs effektiva tankemodeller och praktiska verktyg för hur företag och offentliga aktörer med hjälp av Vested-modellen kan anamma ett partnerskapsinriktat synsätt i hela inköps- eller outsourcingprocessen.
Boken riktar sig till alla med ansvar för inköp, upphandling och outsourcing men lika mycket till verkställande direktörer, ekonomichefer och andra med strategiskt ansvar för sina organisationers långsiktiga konkurrenskraft.

Om författarna
David Frydlinger är advokat och delägare på advokatfirman Lindahl, där han är verksam inom gruppen för strategiska kontrakt. Han är Certified Deal Architect i Vested-modellen och initiativtagare till att införa den på den nordiska marknaden. Han undervisar också i Collaborative Contracting vid University of Tennessee. David är författare/medförfattare till flera böcker, bl.a. "Getting to We - negotiating agreements for highly collaborative relationships" (Palgrave Macmillan, 2013).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. What's in it for We? : inköp, outsourcing och strategiska partnerskap med Vested
  2. +
  3. Nätverksorganisationer : outsourcing, partnerskap och nya organisationsformer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nätverksorganisationer : outsourcing, partnersk... av Jan Edgren, Per-Hugo Skärvad (häftad).

Köp båda 2 för 604 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Frydlinger