Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bryt normerna
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2015-05-13
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
200 x 150 x 14 mm
Vikt
328 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147117123
Bryt normerna : allt du lärt dig om arbetslivet är fel (häftad)

Bryt normerna : allt du lärt dig om arbetslivet är fel

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-05-13

Slutsåld

Allt du lärt dig om arbetslivet är fel! Det påstår trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud. Tänk efter: när reflekterade du senast över var och hur vi arbetar, hur vi organiserar verksamheter, hur vi rekryterar och belönar anställda eller sätter upp våra mål? Sanningen är att världen förändras i ett allt snabbare tempo - men arbetslivet gör det inte! Vi verkar vara oerhört fästa vid det som är och har varit, men har svårt att se och ta till oss det nya. Vanans makt är stor, så stor att alla som fortsätter göra som de brukar riskerar att bli omsprungna.

Läs mer
I den här lika utmanande som upplysande boken tvingar författaren oss att öppna ögonen för det uppenbara: de normer som vi traditionellt lever efter i arbetslivet är hopplöst förlegade. Och antingen fortsätter vi att backa in i framtiden eller så tar vi makten över våra liv genom att utmana och tänka efter före. Det här är en bok för dig som inte vill bli omsprungen, för dig som vill vara med och forma morgondagen.

Om författarna
Peter Siljerud har i tio år arbetat som trendspanare och framtidsforskare. Han är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat tiotusentals personer. Peter har utsetts till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG och hans första bok, "100 trender - din guide till framtiden", nominerades till Årets marknadsföringsbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Siljerud