Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Fritids- och friskvårdsverksamheter
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2015-02-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 160 x 15 mm
Vikt
336 g
ISBN
9789147117222
Fritids- och friskvårdsverksamheter (häftad)

Fritids- och friskvårdsverksamheter

Häftad Svenska, 2015-02-04

Slutsåld

Vad innebär en meningsfull fritid för dig? Många skulle svara att fritiden används till idrottsutövande, att umgås med vänner, läsa en bok, arbeta i trädgården eller helt enkelt sitta i soffan och titta på tv. Fritid- och friskvårdsverksamheter ger dig kunskap om faktorer som påverkar vår fritid och förbereder dig för att arbeta inom fritids- och friskvårdssektorn.

Läs mer
Boken är framtagen till gymnasiekursen Fritids- och friskvårdsverksamheter och är uppdelad i fem delar och inleds med en översikt av hur fritidsområdet ser ut nationellt för att sedan behandla verksamhetsnivå, gruppnivå och slutligen individnivå.
Varje kapitel innehåller uppgifter som uppmuntrar till reflektion och diskussion. Utöver detta finns i slutet av boken uppgifter som kan användas som underlag för fältstudier. Uppgifterna är skrivna så att en naturlig utveckling uppmuntras. Först riktar sig uppgifterna mot observationer för att avslutningsvis uppmuntra till mer ansvarstagande. För att underlätta inläsningen finns marginalord utsatta vid texten samt sammanfattningar som avslutar varje del.

Om författarna
Stefan Lindström är gymnasielärare med inriktning mot hälsa. Han undervisar på barn- och fritidsprogrammet och vård- och omsorgsprogrammet på komvux.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Lindström

Bloggat om Fritids- och friskvårdsverksamheter