Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Serie
Good Stuff Gold 4-6
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Saveska Knutagård, Monika (förf.)
Dimensioner
265 x 195 x 10 mm
Vikt
291 g
ISBN
9789147117512

Good Stuff GOLD 5 Textbook

(2 röster)
Häftad,  Engelska, 2015-08-06
283
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

Sprakande språkglädje i olika teman

Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känd för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. I Textbook är texterna indelade i teman.

Lockar till läsning

Good Stuff GOLD har stort fokus på språkglädje. Texterna kring elevnära teman är lekfulla och underfundiga och lockar verkligen till läsning. De blandas med dialoger där eleverna tränar modern vardagsengelska. Huvudförfattaren till Good Stuff GOLD, Andy Coombs, har en unik förmåga att skriva spännande och lite skruvade berättelser, som griper tag i eleverna.

Populära teman, som till exempel Family, Time, Food, Clothes, School, Stories, Friends och de två helt nya kapitlen Holidays och World Wide English, blandas med roliga och användbara dialoger där eleverna får träna modern vardagsengelska. Böckerna innehåller även berättade texter, sånger, spel, dikter, rim och ramsor.

Bilder som inspirerar till samtal

De färgglada och detaljerade bilderna ger eleverna mycket att samtala kring och ger dig som lärare en möjlighet att individualisera och gruppanpassa undervisningen.

Sista sidan i varje kapitel är en fristående Just for Fun-sida som inte är kopplad till övningarna i workbook. De består av olika små dialoger som med fördel kan spelas upp av eleverna. De sista Just for Fun är lite längre pjäser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff GOLD 5 Textbook
  2. +
  3. Good Stuff GOLD 5 Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good Stuff GOLD 5 Workbook av Carolyn Keay, Birgitta Ecker Hoas, Anna-Karin Schutz, Gunilla Malmborn (häftad).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna