Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
English from the Beginning
Antal sidor
52
Utgivningsdatum
2016-06-22
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 295 x 3 mm
Vikt
127 g
SAB
Fe
ISBN
9789147118809
English from the Beginning 3 - Grundläggande engelska för årskurs 7-9 (häftad)

English from the Beginning 3 - Grundläggande engelska för årskurs 7-9

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-06-22
135
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det är en stor utmaning för många nyanlända elever att anamma engelskundervisningen. Förkunskaperna skiljer sig ofta åt och eleverna har olika kunskapsluckor. Då är det viktigt att du inte går för fort fram och det är viktigt att alla elever känner att de både lyckas och utvecklas. Vi tror att vägen dit är att eleverna får arbeta med ett innehåll de kan relatera till. Därför har vi tagit fram English from the Beginning.

Läs mer
Komponenter i English from the Beginning 1-4
English from the Beginning består av fyra häften med övningar och två lärarhandledningar med dels kopieringsunderlag, dels ljudfiler till häftenas hörövningar. Med övningarna i English from the Beginning tränar eleverna de fyra färdigheterna läsa, tala, skriva och lyssna. Digitalt elevmaterial ger eleverna möjlighet att repetera och lära sig materialets glosor ännu bättre samt lyssna på texterna och glosorna i samtliga häften.

Upplägg
Övningarna och temana i English from the Beginning 1 och 2 utgår från nivåerna A1 och A2 i den gemensamma europeiska referensramen för språk, vilket motsvarar ungefär svårighetsnivån för åk 6. Övningarna i häfte 3 och 4 utgår från nivåerna A2 och B1, vilket motsvarar ungefär svårighetsnivån för åk 9. Samtidigt är innehållet anpassat för en lite äldre elevgrupp (13-18 år).
Varje moment inleds med en grundläggande exempeltext och övningarna följer en tydlig progression i lagom takt. Utgångspunkten är kommunikation, meningsfullhet och kreativitet.
Varje häfte består av tre kapitel som inleds med tydliga mål. Därefter följer exempeltexter och övningar med fokus på förståelse och ordinlärning. Det är viktigt att eleverna uppmuntras att använda ord och fraser aktivt så att de blir en del av deras eget språkbruk. Därför varvas skriv- och läsövningar med muntliga uppgifter. Hörövningar i anpassat tempo tränar hörförståelsen.
Varje kapitel avslutas med en skrivuppgift, About Me, där eleverna använder det de lärt sig i egen produktion, samt en utvärdering.

Innehåll
Häftena är uppbyggda så att eleverna i English from the Beginning 1 tränar på att presentera sig och andra, prata om sina intressen och beskriva delar av sina hem. I English from the Beginning 2 tränar eleverna på att mer i detalj berätta om sin vardag, skolan och sina hem. Vartefter introduceras allt fler fraser och ord så att eleverna stegvis får ett större ordförråd att arbeta med. I häfte 3 och 4 arbetar eleverna mer med sådant som ligger utanför dem själva som andra länder, dåtiden och framtiden.
Övningarna varvas med grundläggande grammatik som integreras i övningarna. Längst bak finns en mini-grammatik som fungerar som uppslagsdel.

Lärarhandledningarna köps som nedladdningsbara filer
English from the Beginning Lärarhandledning och English from the Beginning 3 & 4 Lärarhandledning är nedladdningsbara (tidigare CD) och innehåller kopieringsunderlag och ljudfiler till häftenas hörövningar. Lärarhandledningarna innehåller värdefulla tips på hur du kan lägga upp din undervisning. Sammanfattande prov hjälper dig och dina elever att stämma av utvecklingen och till alla grammatiska moment som tas upp i häftena finns extra övningar. I lärarhandledningarna hittar du också facit till häftenas övningar. Ljudfiler till samtliga hörövningar ingår. Dessutom finns till varje kapitel extra hörövningar som du kan använda antingen för att låta dina elever träna lite extra eller för att stämma av dina elevers hörförståelse. Lärarhandledningen till häfte 3 och 4 innehåller även en engelsk version av minigrammatiken i häfte 3 och 4.
Beställ English from the Beginning och ge dina elever en god förutsättning att lyckas i sitt lärande.

Börja med engelska på lägre nivå?
För engelska på en lägre nivå föreslår vi Start with English from the Beginning i serien Start för nyanlända.

Om författarna
Linda Odén har lång erfarenhet av arbete både på högstadiet och gymnasiet där hon blan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. English from the Beginning 3 - Grundläggande engelska för årskurs 7-9
  2. +
  3. English from the Beginning 4 - Grundläggande engelska för årskurs 7-9

De som köpt den här boken har ofta också köpt English from the Beginning 4 - Grundläggande en... av Linda Odén (häftad).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Odén