Alles Deutsch 8 Facit - Tyska för högstadiet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alles Deutsch
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
241 x 170 x 2 mm
Vikt
39 g
SAB
Ff
ISBN
9789147120819

Alles Deutsch 8 Facit - Tyska för högstadiet

Häftad,  Svenska, 2015-08-06
132
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alles Deutsch åk 6-9 uppfyller kursplanen i tyska i Lgr22
Vi har noga gått igenom Alles Deutsch och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot den nya kursplanen i Lgr22. Som lärare kan du därför känna dig helt trygg i undervisningen med Alles Deutsch åk 6-9.

Modern tyska för alla sinnen
Alles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära läromedel i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig.

Läs mer
Rikt och variationsrikt
I Alles Deutsch får eleverna arbeta sig in i tyskan på många olika vis. Den innehåller ett modernt språk och mängder av roliga aktiviteter som får eleverna upptäcka att tyskan är ett rikt språk. I det digitala materialet finns en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens tyska, och ovanligt riklig mängdträning.

Positiva utmaningar
Textböckerna är tematiskt indelade och varje kapitel innehåller exempel på olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. I övningsboken finns i varje kapitel ett av eleverna mycket uppskattat avsnitt, Spielecke, och där finns projekt att arbeta med som ger bra variation. Tanken är att ge eleverna en positiv utmaning - du kan! Här får de hjälp att repetera, befästa kunskaper och träna förmågorna på ett stimulerande och lekfullt sätt

Komponenter i serien
- Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien. Här finns texter, ljudfiler, lärarhandledning, omfattande bedömningsmaterial och mängder med extramaterial. Lärarlicensen är kopplad till Digital (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.
- Digital (elevlicens) - digitalt läromedel i varje årskurs 6-9 med allt eleven behöver samlat: texter, ljud, interaktiva övningar, tester och mängdträning av glosor och grammatik.

För klasser där eleverna använder tryckta läroböcker:
- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar
- Textbok (åk 7-9) med tematiskt indelade kapitel med olika texttyper
- Övningsbok (åk 7-9) med stor variationsrikedom i aktiviteter och övningar

Om författarna
Annika Karnland är medförfattare till serien Lieber Deutsch 1-5 för gymnasiet. Hon undervisar på Katedralskolan i Lund som lärare i tyska och svenska som andraspråk.
Sonja Kalmbach kommer från Tyskland, är lärare i tyska och undervisar också i tyska på högstadiet i Växjö.
Monica Sällberg-Svensson är lärare i tyska på högstadiet i Växjö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alles Deutsch 8 Facit - Tyska för högstadiet
  2. +
  3. Alles Deutsch 7 Facit - Tyska för grundskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alles Deutsch 7 Facit - Tyska för grundskolan av Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk (häftad).

Köp båda 2 för 264 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »