Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2016-08-12
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 148 x 7 mm
Vikt
171 g
SAB
Qba
ISBN
9789147122103
Business behavior : uppför dig - eller tappa affären (häftad)

Business behavior : uppför dig - eller tappa affären

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-08-12
253
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 17 december för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Affärsmässigt uppförande, business behavior, är inte bara en fråga om vanlig hyfs, som att komma i tid till möten, återkoppla och hålla vad man lovar. Det handlar också om att din kund, samarbetspartner eller kollega ska känna sig respekterad och trygg, och vilja bygga vidare på er relation. Kort sagt - business behavior är avgörande för dina affärer!

Läs mer
Den här boken är fylld med exempel och handfasta råd och tips gällande affärsmässigt uppförande, alltid med affärsnytta och lönsamhet i fokus. Här diskuteras bland annat:
- Mötesdisciplin
- Tillgänglighet och återkoppling
- Uppföljning
- Proaktivitet
- Etik och moral
Mellan kapitlen får du ta del av välkända och framgångsrika personers tankar kring affärsmässigt uppförande. Avslutningsvis beskriver författaren hur ni kan gå till väga för att tillsammans ta fram en policy för business behavior på ditt företag.

Om författarna
Annmarie Palm är kommunikationsstrateg på företaget Relationista som erbjuder djupintervjuer, föreläsningar och workshops på temat business behavior. Förutom att vara utbildad journalist har hon över 20 års erfarenhet av marknadsföring, affärsutveckling och relationsbyggande kommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Business behavior : uppför dig - eller tappa affären
  2. +
  3. Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sluta snacka skit : våga provocera för bättre l... av Rafael Pimenta, Mårten Sallander (häftad).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Business behavior : uppför dig - eller tappa affären. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välbehövlig och konkret

    I ett samhälle som kräver att vi i varje sekund ska få vara oss själva, individuella och originella är det inte förvånande att kurser och litteratur som denna tillslut behövs. Jag förstår att många tänker; Old school! För mig är det självklart i mentorskap (som företagsledare eller en chefsroll faktiskt handlar om) att vi även ska välja och utveckla våra profisionella personligheter. Vilken roll får jag betalt för och hur vill jag utveckla den sidan av mig själv? Palm gör detta på ett klinisk... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Business behavior : uppför dig - eller ta...