Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2016-03-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
183 x 130 x 7 mm
Vikt
143 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122165
Egna vägens ledarskap (häftad)

Egna vägens ledarskap

Häftad Svenska, 2016-03-09

Slutsåld

Du kan tänka nytt och annorlunda om ditt ledarskap. Jan Lundberg visar hur i den här inspirerande guiden till egna vägens ledarskap.

Läs mer
Genom att matcha din potential med organisationens behov och framtid lägger du grunden för ditt unika ledarskap. Det gäller att i varje stund och på varje uppdrag spela med de kort just du har på handen - det är egna vägens ledarskap.
Jan Lundberg hjälper dig att hitta och underhålla din ledarvision genom att lyfta fram dina drivkrafter, styrkor och egenskaper. Vad är unikt med mig? Vilket är mitt syfte, min mission? Vilka är mina mål? Jan Lundberg berättar hur du inför dig själv och för dina medarbetare klargör vart organisationen är på väg med din vision som ledstjärna.
Det är i det här spänningsfältet mellan det personliga och det strategiska i ledarskapet som du och organisationen lyfter till nya höjder.

Om författarna
Jan Lundberg är grundare av JL Leadership, en konsultbyrå med inriktning på ledarskapsutveckling, mentorskap och coachning. Han arbetar med kunder som Skansen, Siba, Nordea och Melker Andersson, F12-gruppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »