Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2016-09-28
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Hanna Williamsson
Dimensioner
210 x 148 x 12 mm
Vikt
314 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122240
Silicon Valley-modellen : lärdomar från världens mest innovativa företag (häftad)

Silicon Valley-modellen : lärdomar från världens mest innovativa företag

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-09-28
302
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken presenterar en ny managementmodell som utvecklats parallellt med informationsteknologins utveckling och som under de senaste åren förfinats av innovativa globala företag som Google, Facebook, LinkedIn, Twitter och Tesla Motors - i Silicon Valley, Kalifornien.

Läs mer
Boken ger spännande inblickar i hur dessa dynamiska företag agerar för att ständigt skapa innovationer och för att överleva i en allt mer snabbföränderlig värld. De företag som kan skapa och behålla en starkt entreprenöriell ådra och som snabbast och bäst kan hantera förändringar, parallellt med en hög operativ effektivitet, har bäst möjlighet att möta utmaningarna i en global digitaliserad innovationsekonomi.

Om författarna
Annika Steiber är tekn.dr från Chalmers tekniska högskola. Hon har 18 års erfarenhet av att leda såväl startup-företag som större företag inom high-tech-sektorn. Idag är hon Managing Director på Berkeley Research Group samt grundare av och vd för svenska bolaget Innoway, ett företag med missionen att utveckla ny vetenskap inom området Management och Organisation.
Sverker Alänge är docent vid institutionen för teknikens ekonomi och organisation vid Chalmers tekniska högskola. Hans forskningsintresse är hållbara innovations- och förändringsprocesser inom företag och innovationssystem, entreprenörskap och hållbar affärsutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Silicon Valley-modellen : lärdomar från världens mest innovativa företag
  2. +
  3. Att leda i svåra lägen : civila chefer och militära lärdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda i svåra lägen : civila chefer och mili... av Karlis Neretnieks, Marco Smedberg (häftad).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Silicon Valley-modellen : lärdomar från v...