Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2017-01-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 149 x 14 mm
Vikt
335 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122301
Coachboken (häftad)

Coachboken

Häftad Svenska, 2017-01-03

Slutsåld

Här får du en grundläggande genomgång av de färdigheter och förhållningssätt en coach behöver för att lyckas i sitt uppdrag.

Läs mer
Bokens fokus ligger på de elva färdigheter en coach behöver behärska enligt ICF, International Coach Federations, definition av coachning.
Du hittar också intervjuer som på ett inspirerande sätt visar hur coachning och coachande förhållningssätt används på IKEA, FAR, SCA, Antenn Consulting samt inom skolan. Intervjuerna ger dig större förståelse för och insikt i coachprocessen.
Boken är för dig som vill förstå och lära dig om coachning och få verktyg och modeller att arbeta med. Den ger även kunskap till dig som vill ha ett coachande förhållningssätt i ditt yrke eller för dig som arbetar i närliggande yrken och vill ha coachning som ett komplement. Du får också ta del av den senaste forskningen om coachning.

Om författarna
Maria Gerlofson är ICF Associate Certified Coach (ACC) och internationell civil ekonom, dramapedagog, journalist samt utbildad inom ACT stresshantering. Maria driver före taget Act and Grow, där hon coachar och tränar individer och grupper i ledarskap, kommunikation och kreativitet.
Anja Lindberg är ICF Professional Certified Coach (PCC) och ICC-certifierad coach, KBT-terapeut och utbildare samt fil. mag. i organisationspsykologi. Anja driver företaget Coachutbildning Sverige AB och har i många år arbetat med att utveckla individer, grupper och organisationer i svenska och internationella företag och verksamheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Drömchef eller stressmakare - 9 vägar till hållbart ledarskap

    Maria Gerlofson

    Boken till dig som leder andra människor och vill skapa en god arbetsmiljö där alla - inklusive du själv - mår bra och där ni når era mål med verksamheten utan att rusa in i väggen. Läs mer "Som chef är det klokt att läsa dessa råd och tänka ...