Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
I karriären
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2017-05-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
246 x 175 x 15 mm
Vikt
483 g
SAB
Qia
ISBN
9789147122349

Möt kunden öga mot öga : nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-05-09
476
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du få andra att förstå vikten av din kompetens, så att de ger dig uppdrag? Och helst intressanta sådana! Möt kunden öga mot öga handlar om vikten och värdet av att våga möta kunder öga mot öga trots - eller tack vare - att vi lever i en alltmer digitaliserad värld. Det är i det personliga mötet du blir vald eller bortvald.
Möt kunden öga mot öga riktar sig främst till dig som är specialist (konsult, advokat, revisor, tekniker, rådgivare, kulturskapare eller liknande) - det vill säga som inte innehar titeln säljare eller ser det som din huvudsakliga uppgift att sälja - och som vill öka dina chanser att skapa gulduppdrag.

Boken hjälper dig att:
 • känna dig säkrare i olika sammanhang och våga berätta om din expertis
 • sätta rätt pris på ditt kunnande och därmed skapa förhandlingsglädje
 • avdramatisera det säljande momentet i ett samtal
 • våga vara öppen för det oväntade.
Utgångpunkten för boken är den unika VIVA!-modellen som visar hur du med rätt attityd kan skapa mer fruktsamma och effektiva möten.

I slutet av boken finns checklistor och lathundar som du kan använda när du har bråttom. De innehåller praktiskt tillämpbara punkter att tänka igenom inför och efter olika samtal - så att både du och kunden blir vinnare.

Om författaren
Ulla-Lisa Thordén är en av Sveriges mest anlitade coacher och föreläsare inom sälj- och kundkommunikation. Hon har skrivit ett flertal bästsäljare, bland annat Sälj dig själv och ta betalt, Luspank och idérik och 22 sätt att sälja bättre. Ulla-Lisa var en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande utsedda av Tillväxtverket, 2009-2013.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Möt kunden öga mot öga : nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen
 2. +
 3. Kundfokus : skapa kundvärde och hållbara resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kundfokus : skapa kundvärde och hållbara resultat av Eva Bloch, Ada Elmgart (häftad).

Köp båda 2 för 947 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Möt kunden öga mot öga : nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det personliga mötet - en lyxvara
  Kajsa Asp Jonson, 15 januari 2018

  Klart att det är bättre att träffa kunden öga-mot-öga. Och i dagens och framtidens uppkopplade samhälle tror jag att de personliga mötena kommer att vara en lyxvara som vi verkligen uppskattar.
  Att fundera på syfte och mål, att tänka igenom sina insatser, att vara vänlig, välvillig, lyssnande och intresserad är ju common sense - i boken blir vi på ett sakligt och vänligt sätt påminda om det mest självklara, och får många goda tips på vägen.
  En lättsmält bok med matnyttig fakta för al... Läs hela recensionen

 2. Meeting Eye to Eye builds trust
  Lisa Stenson, 21 november 2017

  Hats off to Ulla-Lisa for her perseverance in the area of Sales and building human relations! In this world of digits we live in, Ulla-Lisa's ideas, concrete tips and model inspire and support us in persevering and never giving up on meeting face to face...it is the essence of building relationships!

 3. Mötet fortfarande viktigt i vår digitala värld.
  Galleristen, 29 augusti 2017

  Som Gallerist måste jag möta mina kunder dagligen och trots att jag jobbat länge i Galleri världen så är det lika nervöst varje gång. Ulla-Lisa Thordens böcker hjälper mig att förbereda mig för två typer av möten det planerade och det spontana, Den här boken ger mig stöd och en metodik att jobba med. VIVA modellen är så bra och egentligen ganska självklar när man väl förstår den. Läs och testa.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ulla-Lisa Thordén

 • Luspank och idérik

  Ulla-Lisa Thordén, Thomas Östberg

  Vill du kunna leva på det du allra helst vill arbeta med? Vill du lära dig mer om hur du kan nå en (större) publik och få betalt för ditt värde? Då är detta en bok för dig. Att sätta pris på sitt värv, att hitta och möta eventuella kunder, att kun...

 • 22 sätt att sälja bättre

  Ulla-Lisa Thordén

  Som en av Sveriges mest anlitade coacher och talare inom sälj- och kundkommunikation har Ulla-Lisa Thordén under drygt 30 år avdramatiserat säljandets hantverk och gjort det både lustfyllt och lönsamt. Här ger hon en mängd tips som hjälper även de...