Personalekonomi idag (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2017-02-10
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
239 x 170 x 7 mm
Vikt
233 g
SAB
Qbf
ISBN
9789147122547
Personalekonomi idag (häftad)

Personalekonomi idag

(7 röster)
Häftad Svenska, 2017-02-10
341
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I den här helt omarbetade upplagan finns pedagogiska modeller och konkreta exempel för hur man gör beräkningar på företagets viktigaste resurs - medarbetarna.

Läs mer
Vad kostar egentligen en befattning, hög personalomsättning, friskvård, utbildning eller sjukfrånvaro? Kan man beräkna värdet av bra rekrytering eller synliggöra personalen i den ekonomiska redovisningen? Går det över huvud taget att räkna på personal?
Svaret på den sista frågan är ja. I den här helt omarbetade upplagan finns pedagogiska modeller och konkreta exempel för hur man gör beräkningar på företagets viktigaste resurs - medarbetarna. Dessa kan med fördel användas ute i verksamheten.
Du behöver inga större kunskaper i företagsekonomi för att ta till dig innehållet. Boken vänder sig huvudsakligen till personer med personalansvar, såsom chefer, arbetsledare och fackliga förtroendemän, och till studerande vid högskolor och universitet. Men boken kan även användas av andra som är intresserade av att lära sig mer om hur man kan räkna på personalen.

Om författarna
Ulf Johanson är professor emeritus i företagsekonomi, anknuten till Institutet för Miljömedicin vid Karolinska Institutet. Han har skrivit många vetenskapliga artiklar, böcker och bokkapitel, ensam eller tillsammans med andra.
Anders Johrén är föreläsare, utredare och analytiker på Nyckeltalsinstitutet. Han är medförfattare till flera böcker inom ämnet ekonomi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Personalekonomi idag
  2. +
  3. Utbildning i arbetslivet - Utgångspunkter och principer för planering och genomförande av personalutbildn.

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utbildning i arbetslivet - Utgångspunkter och p... av Annika Lundmark (häftad).

Köp båda 2 för 674 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna