Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2017-08-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Lisa Sjösten
Dimensioner
239 x 168 x 14 mm
Vikt
502 g
SAB
Ea
ISBN
9789147122639
Konstruktiva stödsamtal (häftad)

Konstruktiva stödsamtal

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2017-08-08
439
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken tar ett helhetsgrepp på ämnet samtalsstöd utifrån en forskningsbaserad grund. Cato R.P. Bjørndal ger insikt, med betoning på konstruktivistiska lärandeperspektiv, på sitt unika och mycket uppskattade sätt.

Både utbildningsväsendet och arbetslivet använder stödsamtal som vägledning, rådgivning, mentorskap och coachning - som ett verktyg för att främja personlig och professionell utveckling.

Boken är uppdelad i två delar, där den första behandlar hur samtalsstödjaren på bästa sätt ska upprätta en arbetsallians med sin samtalsdeltagare. Den andra delen handlar om samtalsstödjarens drivkrafter, vilka verktyg som finns till hands för konstruktiva och utvecklande samtal.

Boken vänder sig till alla som i sin yrkesroll eller kommande yrkesroll vill ha en djupare insikt om hur man skapar konstruktiva samtalsstöd. Det kan handla om lärare, coacher, terapeuter eller rådgivare av olika slag.

Om författaren
Cato R.P. Bjørndal är verksam vid Norges arktiske universitet i Tromsø. Han är docent i vägledningspedagogik. Han har också skrivit Det värderande ögat. Översättare: Lisa Sjösten
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konstruktiva stödsamtal
  2. +
  3. Studenthandledning : under verksamhetsförlagd utbildning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Studenthandledning : under verksamhetsförlagd u... av Lilja Cajvert (häftad).

Köp båda 2 för 858 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cato R P Bjørndal