Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2018-08-21
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
396 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122707
Elefanteffekten : för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten (inbunden)

Elefanteffekten : för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2018-08-21
405
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Det här är inte en bok om elefanter. Det är en bok om människor, om vår ändlösa strävan att förstå varandra och att lyckas tillsammans. Elefanteffekten är en bok om relationer och teamledarskap, relevant för alla som vill bli bra på att bygga det som får par, grupper och samhällen att utvecklas i en tid då världen behöver det som mest.

Läs mer
Cecilia Duberg har i uppföljaren till succéboken Lejonagendan fokus på de gemensamma krafterna. Med teoretisk förankring och praktisk erfarenhet delar hon med sig av kunskap som kan optimera arbetsgrupper, höja standarden i ett äktenskap, lyfta landslaget eller göra att rockbandet slår igenom. Boken skapar klarhet i det som händer inom - och mellan - människor och guidar dig genom det största äventyret som finns; att hantera elefanterna i rummet och bygga starka team.
"Elefanteffekten har en specifik, kraftfull och tydlig koppling till nuet. Den har en stor och påtaglig inverkan direkt och gör plats för något nytt. Att skapa en elefanteffekt är att lyssna in den underliggande informationen, göra plats för den och låta den lämna märkbara avtryck där något nytt och framgångsrikt kan gro."

Om författarna
Cecilia Duberg är legitimerad psykolog, specialiserad i hälsopsykologi, ledarskap och mental träning. Hon har arbetat med vetenskapliga metoder ur flera perspektiv: som forskarassistent, terapeut, ledarskapscoach, teamutvecklare och mental tränare. Cecilia debuterade 2017 med överlevnadsboken Lejonagendan om självledarskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Elefanteffekten : för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten
 2. +
 3. Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom st... av Cecilia Duberg (inbunden).

Köp båda 2 för 765 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Duberg

 • Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning

  Cecilia Duberg

  Den här boken vänder sig till dig som är intresserad av framgång, mental träning och ett helt liv. Vi är alla ledare. Först och främst leder vi oss själva, tätt följt av att leda våra närmaste i vardagen. Därefter, direkt eller indirekt, andra gru...

 • Elefanteffekten

  Cecilia Duberg

  Det här är inte en bok om elefanter. Det är en bok om människor, om vår ändlösa strävan att förstå varandra och att lyckas tillsammans. Elefanteffekten är en bok om relationer och teamledarskap, relevant för alla som vill bli bra på att bygga det ...