Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2018-03-06
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 153 x 11 mm
Vikt
271 g
SAB
Doka
ISBN
9789147122776
Ta din roll på jobbet! (inbunden)

Ta din roll på jobbet!

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2018-03-06
278
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hur kommer jag till min rätt på jobbet? Hur ska jag få grepp om vad som förväntas av mig? Hur får vi bättre flyt i samarbetet? Kan vi få våra möten att fungera bättre? Ta din roll på jobbet! ger svar på dessa och många andra frågor.

Läs mer
Roller handlar om både positioner, arbetsuppgifter och förhållningssätt - och de behövs för att ge oss struktur i arbetet. När du använder just den kompetens och de sidor av din personlighet som behövs på arbetsplatsen, när du tar din roll - då blir konflikter och förändringsprocesser enklare att hantera. Då växer utrymmet för kreativt samarbete, konstruktiv kommunikation och smidiga lösningar.
Ta din roll på jobbet! guidar dig genom arbetslivets verklighet på ett vardagsnära sätt. Genom praktiska övningar och konkreta exempel får du handledning att ringa in vilka förutsättningar som krävs och vad du själv kan göra för att få det att fungera på jobbet. Boken vänder sig till alla som vill utvecklas i sin yrkesroll. Den kan användas både som inspiration för egna reflektioner och som konkret vägledning på arbetsplatsen. Författarna hjälper dig att förstå den dynamiska process det är att ta sin roll i en modern organisation och på köpet får du användbara metoder och verktyg för det dagliga arbetet.

Om författarna
Anna-Lena Sundlin och Paul Sundlin är leg. psykologer och organisationskonsulter. Båda författarna har lång erfarenhet av utvecklingsarbete i organisationer, med fokus på ledarskapsträning, grupprocesser och medarbetarskap. Tillsammans driver de företaget Sandahl Partners Gotland AB.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta din roll på jobbet!
  2. +
  3. Nu är det kul igen : från utmattning till arbetsglädje

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nu är det kul igen : från utmattning till arbet... av Karin Adelsköld, Jessika Devert (inbunden).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna