Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Drömchef eller stressmakare
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-01-31
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 147 x 9 mm
Vikt
213 g
ISBN
9789147122899
Drömchef eller stressmakare (häftad)

Drömchef eller stressmakare

Häftad,  Svenska, 2018-01-31
399
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Drömchef eller stressmakare Kan levereras innan julafton
Boken till dig som leder andra människor och vill skapa en god arbetsmiljö där alla - inklusive du själv - mår bra och där ni når era mål med verksamheten utan att rusa in i väggen.

Som chef är det klokt att läsa dessa råd och tänka över sitt eget agerande. Drömchef eller stressmakaren var ett inlägg på Linkedin som fick en enorm spridning. Många kommentarer handlade om att fler borde läsa råden. Majoriteten hade jobbat under en stressmakare och önskade sig drömchefer.

Du får grundläggande råd och verktyg för ett hållbart ledarskap inom nio områden. Det handlar bland annat om hur du sätter ramar, kommunicerar och ger feedback för att skapa utveckling snarare än negativ stress.

Boken kopplar ihop forskning om det goda ledarskapet med vetenskapen om vad som förebygger stress och vad människor behöver för att vara produktiva, engagerade och kreativa på jobbet. I slutet av boken kan du testa om du är en drömchef eller stressmakare och se vad du behöver förbättra.

Om författaren
Maria Gerlofson är journalist, ekonom, konsult och ledarcoach. Hon har tidigare skrivit boken Mod - stå upp för dig själv samt Coachboken tillsammans med Anja Lindberg. Hon har länge arbetat med och skrivit om ledarskap och psykologi i flera tidningar och magasin. Sedan 2012 driver hon företaget Act and Grow, som utvecklar individer, grupper och chefer. Maria är också bokredaktör för tidningen Chef.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömchef eller stressmakare
  2. +
  3. Äpplet faller inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äpplet faller inte av Liane Moriarty (pocket).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »