Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Join the Quest åk 4-6
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2017-08-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
265 x 215 x 15 mm
Vikt
753 g
SAB
Fe
ISBN
9789147123087
Join the Quest åk 5 Textbook (inbunden)

Join the Quest åk 5 Textbook

Inbunden Svenska, 2017-08-08
272
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Fulladdad med språk, texter och genrer
Join the Quest är ett läromedel fulladdat med texter av olika typer som fullkomligt språkbadar eleverna. På så sätt höjer det elevernas språkliga nivå och gör det lätt att individualisera undervisningen.

Läs mer
Join the Quest 4-6 språkbadar eleverna i engelska
Det finns verkligen många texter av olika typer i Join the Quest. Tanken är inte att göra allt, utan att välja vilka texter klassen ska jobba med. Texterna finns på två nivåer. Börja med förförståelse Before reading och avsluta med After reading i direkt anslutning till det lästa. Ibland finns också Talk about it som en fortsättning på arbetet med texten. Grammatiken är insprängd i textbokens olika kapitel under rubriken Language work.

Formativ bedömning
Join the Quest jobbar mycket med formativ bedömning och självutvärdering för eleverna. Varje kapitel avslutas med Bus Stop där eleverna får utvärdera. Underlag finns i Lärarwebben. Där finns också tester till varje kapitel, årsplanering och tips på hur du kan jobba ämnesöverskridande.

Inspirerad av genrepedagogik
Serien är inspirerad av genrepedagogik vilket märks på de olika texttyperna, men också på att det finns modelltexter som underlättar för eleverna i deras eget skrivande. Med den variation som Join the Quest erbjuder, i form av olika texttyper och uppgifter, finns det något för alla elever. Det är mycket lätt att individualisera och till det får du får många tips i lärarmaterialet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Join the Quest åk 5 Textbook
  2. +
  3. Join the Quest åk 5 Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Join the Quest åk 5 Workbook av Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke (häftad).

Köp båda 2 för 454 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna