Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! Engelska kartläggning åk 4-6
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
2016-08-10
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
5 x 295 x 21 mm
Vikt
131 g
SAB
Fe
ISBN
9789147123377
Tummen upp! Engelska kartläggning åk 5 (häftad)

Tummen upp! Engelska kartläggning åk 5

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-08-10
120
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Läromedlets andra upplaga uppfyller kursplanen i engelska i Lgr22
Kursplanen i Lgr22 ligger till grund för läromedlets andra upplaga och du kan därför känna dig helt trygg i din undervisning.

Tummen upp! hjälper dig att kartlägga elevernas kunskaper mot kunskapskraven och att sätta in punktinsatser där de mest behövs. Kursplanen är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! Engelska kartläggning åk 4-6 innehåller uppgifter som utvecklar elevernas ämnesspecifika förmågor och färdigheter samt kartlägger hur eleven ligger till i förhållande till kunskapskraven i läroplanen. Övningarna är tänkta att likna de nationella proven och prövar de kunskaper eleverna lägst ska ha uppnått i slutet av åk 6.

Läs mer
Utmärkande drag
- Hjälper dig att kartlägga elevernas kunskaper
- Kunskapskraven står i anknytning till övningarna
- Översikt över övningar och kunskapskrav ger eleverna en tydlig sammanfattning
- Nedladdningsbart bedömningsstöd för åk 6 på www.liber.se

Komponenter
Tummen upp! Engelska kartläggning åk 4-6 består av böcker med kartläggningsuppgifter, nedladdningsbara hörmanus och facit samt ljudspår till alla hörövningar. Till åk 6 finns även ett nedladdningsbart bedömningsstöd. En del uppgifter ger dina elever tillfälle att uppvisa högre kunskapsnivåer och i bedömningsstödet finns till flera uppgifter exempel på elevsvar på olika nivåer. Du laddar enkelt ner ljudfiler till hörövningarna, hörmanus, facit och bedömningsstöd på www.liber.se.

Upplägg
Intill varje övning anges vilken färdighet som kartläggs och kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Längst bak i häftet finns dessutom en översikt som ger en samlad bild av delar ur det centrala innehållet och kunskapskraven i kursplanen. Läraren och eleven kan utifrån resultatet fokusera och arbeta vidare med de områden som eleven bör träna mer på, och på så sätt ha möjlighet att reparera eventuella kunskapsluckor.

OBS! Tummen upp! Engelska kartläggning åk 4-6 är reviderad enligt Lgr22. Första upplagan säljs för komplettering så långt lagret räcker.

Om författarna
Johanna MacDonald kommer från Storbritannien, men är bosatt i Spanien. Förutom att jobba som översättare, undervisar Johanna i engelska som andra språk för alla åldrar och nivåer. Johanna har medverkat som författare till flera läromedel i engelska t.ex. Good Stuff Dig Deeper och kartläggningsmaterialet Tummen upp.
Ulrika Wendéus har under många år arbetat som lärare i engelska, svenska och svenska som andraspråk och har undervisat på både grundskola och gymnasium. Ulrika har också gedigen erfarenhet som redaktör och projektledare och har medverkat till flera läromedel i engelska för grundskolan såsom Good Stuff Dig Deeper, The Book about Me, Good Stuff GOLD, Though Stuff och Just Stuff. Ulrika är också läromedelsförfattare och har bland annat skrivit kartläggningsmaterial i engelska och svenska i den populära serien Tummen upp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! Engelska kartläggning åk 5
  2. +
  3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Wendéus