Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Good Stuff Gold åk 4-6
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2016-04-28
Upplaga
2
Förlag
Liber
Medarbetare
Saveska Knutagård, Monika (förf.)
Dimensioner
300 x 230 x 30 mm
Vikt
714 g
ISBN
9789147123520
Good Stuff GOLD 5 Teacher's Book - Engelska åk 5

Good Stuff GOLD 5 Teacher's Book - Engelska åk 5

Spiral Svenska, 2016-04-28
1049
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sprakande språkglädje!
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känd för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Med Good Stuff Gold gör du engelskan lättillgänglig för eleverna så att alla kan nå sina mål.

Läs mer
Så att alla kan få glänsa i engelska
Svenska elever är bland de bästa i världen på engelska och det vill vi ska fortsätta. Med roliga texter, fina bilder, lekar, sånger och många hörövningar gör Good Stuff Gold engelskan så lättillgänglig att alla kan få glänsa i engelska.

I elevens digitala material kan eleverna lyssna på alla texter, befästa ordkunskap och öva på grammatiska strukturer.

Det digitala lärarmaterialet ger dig tillgång till allt du behöver för din undervisning, såväl digitala versioner av böckerna, kapitelanvisningar och ljud som kopieringsunderlag, läxor, digitala introduktioner och användbara länkar.

Texter som lockar till läsning
Good Stuff Gold har stort fokus på språkglädje. Texterna kring elevnära teman är lekfulla och underfundiga och lockar verkligen till läsning. De blandas med dialoger där eleverna tränar modern vardagsengelska. I åk 6 finns texterna på två nivåer. Detaljrika bilder ger mycket att prata om och goda möjligheter att individualisera undervisningen. Arbetet i Textbook avslutas med Follow Up som antingen testar läsförståelsen eller är en muntlig kommunikativ uppgift. Sedan följer övningar av många olika slag i Workbook.

Med Good Stuff Gold har du en trygg bas i din undervisning. Den är välstrukturerad och lätt att arbeta med, kapitel för kapitel, och den ger dig ett gott stöd i arbetet mot kunskapskraven.

Komponenter i serien
Helt digitala läromedel för varje årskurs 4-6:
- Digital (lärarlicens) och Digital (elevlicens)

I klasser som använder tryckta läroböcker finns för varje årskurs 4-6:
- Textbook - underfundiga texter kring elevnära teman
- Workbook - uppgifter med koppling till texterna
- Digital Lärare - med allt undervisningsmaterial digitalt
- Digitalt övningsmaterial - med interaktiva övningar och texten uppläst

Om författarna
Författare till Good Stuff GOLD 4-5:
Carolyn Keay har undervisat engelska på låg-, mellan- och högstadiet i många år, både här i Sverige och i Sydafrika där hon är född och uppvuxen. Hon har författat många läroböcker och skrivit läromedel för olika nätbaserade utbildningssidor.
Andy Coombs använder ofta egna erfarenheter som han samlar under sina många resor runt om i världen. Han har författat ett flertal textböcker i engelska för olika åldrar samt också rent skönlitterära böcker för barn och ungdomar. Andy kommer från England men bor i Sverige.
Birgitta Ecker Hoas är mellanstadielärare och ämneslärare i engelska. Hon har gedigen undervisningserfarenhet från skolans alla stadier, har varit projektledare, förlagsredaktör och författare till flera läromedel i engelska.

Författare till Good Stuff GOLD A (åk 6):
Andy Coombs står för de flesta av texterna i textböckerna.
Roland Hagvärn är erfaren läroboksförfattare och verksam lärare i engelska och tyska på högstadiet.
Kjell Johansson är verksam lärare i tyska och engelska. Han har undervisat från årskurs 1 till universitetet och har skrivit ett flertal läromedel från mellanstadienivå till gymnasiet.
Monika Saveska Knutagård har kommit med textförslag och gjort övningar. Hon är en erfaren lärare och läromedelsförfattare som undervisar i spanska och engelska på högstadiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff GOLD 5 Teacher's Book - Engelska åk 5
  2. +
  3. Mozjno! Textbok - Ryska steg 1-2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mozjno! Textbok - Ryska steg 1-2 av Marja Jegorenkov, Sirpa Piispanen, Tuula Väisänen, Kerstin B Rydén (häftad).

Köp båda 2 för 1378 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Good Stuff GOLD 5 Teacher's Book - Engels...