Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning åk 3
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2017-03-20
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
298 x 210 x 3 mm
Vikt
90 g
SAB
Fct
ISBN
9789147123612
Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning åk 3 (häftad)

Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning åk 3

Häftad Svenska, 2017-03-20
114
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning åk 3 innehåller övningar som är direkt kopplade till kunskapskraven i svenska i slutet av åk 3. Övningarna prövar om eleverna är på god väg mot de kunskaper som de lägst ska ha uppnått i slutet av åk 3. Resultatet visar vilka kunskaper eleven har och vad eleven behöver arbeta vidare med.
Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning kan med fördel användas som underlag inför utvecklingssamtal, elevens individuella utvecklingsplan och nationella prov.

Läs mer
För att varje elev ska förstå och vara delaktig i sin kunskapsutveckling är det av största vikt att eleven är insatt i vad kunskapskraven innebär och vad i det centrala innehållet i Lgr11 kraven motsvarar. Först då kan eleven se en röd tråd i strävan att utveckla sina förmågor i ämnet, vilket är syftet med undervisningen i svenska som andraspråk. Övningarna är därför direkt kopplade till kunskapskraven i svenska som andraspråk i åk 3. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna.
Elevernas resultat visar på vilken kunskapsnivå eleven ligger i förhållande till kunskapskraven och lägst godkänd nivå för åk 3. Lärare och elev kan utifrån resultatet fokusera på och arbeta vidare med de områden som eleven bör träna mer på, och på så sätt ha möjlighet att reparera eventuella kunskapsluckor. Längst fram i häftet finns en matris som visar var i häftet kunskapskraven prövas. Matrisen ger en samlad översikt över hur både läraren och eleven anser att kunskapskraven är uppnådda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning åk 3
  2. +
  3. Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning åk 7

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! Svenska som andraspråk kartläggning... av Erik Sandberg (häftad).

Köp båda 2 för 243 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna