H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
H2000 Näthandel 1
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2018-06-14
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 15 mm
Vikt
714 g
ISBN
9789147125531
H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik (häftad)

H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik

Häftad Svenska, 2018-06-14
683
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Näthandeln har sina egna förutsättningar och metoder. Denna bok tar på ett grundläggande sätt upp det du behöver veta för att kunna starta en näthandel. Genom tydliga faktatexter och bilder varvat med aktuella exempel och beskrivningar av verkliga företag levande gör boken ämnesområdet för läsaren
Läromedlet tar bland annat upp:
- olika typer av näthandel
- designa och bygg en nätbutik
- risker och hot på nätet
- säkra betalningssätt
- affärsidé och budget
- kundanalys
- marknadsföring
- logistik
- lagar och regler.

Läs mer
H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter är en grundbok i näthandel. Eleverna får lära sig hur man etablerar och marknadsför en verksamhet på internet, bland annat med hjälp av sociala medier. Vidare tar boken upp hur ny teknik används och anpassas till näthandel. Säkerhetslösningar, lagstiftning och transportlösningar för näthandel tas också upp. I slutet av varje kapitel finns både enklare och mer avancerade uppgifter samt projekt. Till boken finns även en lärarhandledning.
Upplaga 2
I upplaga 2 har boken genomgått en rejäl uppdatering. Förutom rena rättelser, utbyte av inaktuella exempel, omarbetning av uppgifter etc. Bokens inledning har bytts ut mot en historik med dagens syn på handel som avslutning där en modernare syn där näthandel blir ett affärsval och inte en konkurrent till butikshandel. Kedjornas utveckling mot multikanal- och omnikanalförsäljning presenteras.
Därutöver är flera kapitel i boken kraftigt omarbetade. Vi har lagt till en ny modell för hur företag kan använda nätet, en ny syn på kundens köpprocess och hur företag ska agera för att möta denna. Marknadsföringsavsnittet är omarbetat och moderniserat med en ny modell för planeringen och onlinemedier lyfts fram som huvudverktyg i marknadsföringen. Logistikavsnittet är uppdaterat med nya lösningar och med ny text om miljöaspekter, avsnittet om betallösningar är moderniserat och kraftigt omarbetat. Slutligen är lagstiftningsavsnittet uppdaterat med den nya lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler och det nya dataskyddsdirektivet.

Om författarna
Författare till boken är Anders Pihlsgård, Bo Skandevall och Peter Svensson. Anders är konsult och gymnasielärare i ekonomiska ämnen samt medförfattare i flera läromedel. Bo har varit gymnasielärare på handelsprogrammet, rektor och arbetar numera som projektledare. Bo har även medverkat i arbetet med att skriva nya kursplaner i ämnet näthandel. Peter är journalist, civilingenjör och egen företagare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik
  2. +
  3. Logistik Fakta och övningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Logistik Fakta och övningar av Håkan Martinsson (häftad).

Köp båda 2 för 1355 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna