Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2020-04-16
Upplaga
2
Förlag
Liber
SAB
Em-c.01
ISBN
9789147126514
Hem och förskola : samverkan i förändring (häftad)

Hem och förskola : samverkan i förändring

Häftad Svenska, 2020-04-16
320
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad innebär egentligen samverkan mellan hem och förskola, och hur upplever föräldrar och personal att samverkan fungerar? Det är två viktiga frågor som författarna Anette Sandberg och Tuula Vuorinen besvarar i denna bok..Vad innebär egentligen samverkan mellan hem och förskola, och hur upplever föräldrar och personal att samverkan fungerar? Det är två viktiga frågor som författarna Anette Sandberg och Tuula Vuorinen besvarar i denna bok..

Läs mer
De har intervjuat förskollärare och föräldrar om deras syn på samverkan och presenterar delar av dessa intervjuer i boken. Författarna diskuterar också begreppet samverkan och beskriver olika samverkansformer som förekommer inom förskolan.
Innehållet i denna upplaga har reviderats i förhållande till nu gällande läroplan för förskolan (Skolverket 2018) avseende föräldrasamverkan. Boken har också kompletterats med ett innehåll relaterat till områdena mångfald, digitala medier samt inskolning.
Boken riktar sig till blivande lärare samt till personal som redan är verk sam i förskolan. Tanken är att den ska inspirera till både reflektion och givande diskussioner inom lärarutbildningen samt till fruktbara möten mellan personal och föräldrar.

Om författarna
ANETTE SANDBERG är professor i pedagogik med inriktning mot förskolan.
TUULA VUORINEN är universitetsadjunkt i pedagogik.

Författarna har lång och gedigen erfarenhet av förskoleverksamhet. De är båda verksamma inom förskollärarutbildningen vid Mälardalens Högskola.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hem och förskola : samverkan i förändring
  2. +
  3. Kommunikation med vårdnadshavare : en professionell kompetens i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kommunikation med vårdnadshavare : en professio... av Linn Eckeskog (häftad).

Köp båda 2 för 639 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna